Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ma reggeli interjúnkból megtudhattuk, hogyan lehet kitartással, céltudatossággal, a szakma feltételek nélküli szeretetével és alázatával sikert elérni. Sólyom Balázs, az Invitel Zrt. online vezetője gyakornokként kezdte a cégnél, ám 4 év után már a teljes csapat vezetésére kérték fel. „Időnként bekopogtattam a vezetőmhöz – osztotta meg velünk -, hogy végeztem és kérek még feladatot, amivel a csapat hasznára lehetek. Ez az attitűd végigkísérte az eddigi pályámat, legyen szó akár a gyakornoki, munkatársi, vagy vezetői pozíciókról!”

Az aktuális gyakornoki és pályakezdő álláslehetőségeket itt tudjuk átböngészni.

Hasonló karrierre vágyó olvasóink számára Balázs így fogalmazta meg tanácsait: „Ha megadatik a lehetőség, hogy azt csinálhatják, amit szeretnek, ragadják meg! Legyenek kitartóak, és ha nem jön össze elsőre valami, akkor nézzenek magukba, majd elemezzék, miért nem sikerült. Ezzel nagyon sok helyzet megválaszolható. És soha ne elégedjenek meg a jelenlegi tudásukkal, mert mindenkitől lehet tanulni.”

És valóban, kitartással, tudatossággal és elhivatottsággal szinte bármire képesek lehetünk. Nem hisszük? Próbáljuk ki! Tegyünk érte, keressük a lehetőségeket, és kiderül, mire vagyunk képesek. Arról nem is beszélve, hogy a digitális világban jóval több szakembert keresnek, mint amennyi releváns pályázat jelenleg érkezik az üres pozíciókra.

Nézzük meg közelebbről is, hogy milyen munkatársakat keresnek, és amelyik közel áll hozzánk, csapjunk le rá most rögtön!

Az „online” kulcsszóra a mai napon több mint 200 álláslehetőséget találunk:

Marketing, Média, PR: 87 álláslehetőség

Értékesítés, Kereskedelem: 48 álláslehetőség

Adminisztráció, Irodai munka: 21 álláslehetőség

Ügyfélszolgálat, Vevőszolgálat: 16 álláslehetőség

HR, Munkaügy: 17 álláslehetőség

    Állások online területen    

A „digitális” kulcsszóra pedig több mint 100 állás listázódik ki azonnal, nézzünk ezekbe is bele!

Szakmunka: 37 álláslehetőség

Gyártás, Termelés: 19 álláslehetőség

IT programozás, Fejlesztés: 19 álláslehetőség

Marketing, Média, PR: 15 álláslehetőség

Gyorsan nézzük meg a lehetőségeket, szűrjünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is. Sőt, kipróbálhatjuk a legfrissebb alkalmazást, a Mobilmunkát, ahol még önéletrajzot sem kérnek.

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma