Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A tökéletes bolti eladó nemcsak az üzletvezetők álma, hanem a vásárlóké is. Tudja, mikor, hogyan és mennyit kell beszélni, könnyen egy hullámhosszra tud kerülni a különböző stílusú emberekkel is - és természetesen maximális háttértudással rendelkezik a bolt összes termékével, illetve szolgáltatásával kapcsolatban. De vajon mi alapján választják ki a megfelelő munkatársat?

„Én mindenképpen szükségesnek tartom a személyes kontaktust is a választáshoz-  osztotta meg velünk kiválasztási módszerét Parti Gabriella, az Ehetemmm paleolit kávézó és pékség üzletvezetője . - Időigényesebb, de én ebben hiszek. Vagyis csak az önéletrajz és fénykép alapján nem döntünk, hiába az alapján szimpatikus lenne a jelölt. Az eladó személyiségét nem lehet szavakba sűrítve átadni, látnom kell, hogyan érvel, hogyan kommunikál, milyen a fellépése, a kisugárzása, és így tovább."

Ha mi is éppen ilyen állást keresünk, érdemes figyelni a vezető által megfogalmazottakra. Emellett nézzük végig a lehetőségeket, és pályázzuk meg az összes nekünk valót.

-          Összesen több mint 600 bolti eladó, pénztáros és árukihelyezési munkatárs álláslehetőséget találunk itt jelenleg.

Hol keresnek bolti eladókat és pénztárosokat?

EZEK A BOLTI ELADÓI ÉS PÉNZTÁROS ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK TERÜLET SZERINT:

-          Budapest (243)

-          Pest megye (102)

-          Győr-Moson-Sopron megye (26)

-          Komárom-Esztergom megye (23)

-          Veszprém megye (20)

-          Bács-Kiskun megye (22)

-          Fejér megye (18)

-          Hajdú-Bihar megye (16)

-          Vas megye (16)

-          Zala megye (13)

-          Baranya megye (11)

-          Borsod-Abaúj-Zemplén megye (10)

-          Csongrád megye (10)

-          Heves megye (9)

-          Szabolcs-Szatmár-Bereg megye (9)

-          Tolna megye (9)

-          Békés megye (7)

-          Somogy megye (7)

-          Jász-Nagykun-Szolnok megye (5)

-          Nógrád megye (2)

A fenti listát az itt aktuálisan meghirdetett állások száma alapján rendeztük sorrendbe. Böngésszük át a lakóhelyünkhöz legközelebb eső lehetőségeket, és pályázzuk meg őket. Sőt, ha nem áll távol tőlünk az ingázás vagy a költözés, más megyékben is nézzünk szét.

Végül is: csupán egyetlen új munkahelyre vágyunk, nem? Mit számítanak azok a lehetőségek, amelyeket ugyan megpróbáltunk, de nem jött össze valamilyen oknál fogva? A lényeg: ha nem adjuk fel a reményt, akkor nyerni fogunk.

 

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, fizetés, karrier, bolti eladó, pénztáros, szakmunka