Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Súlyos munkaerőhiánnyal küzdenek a takarító iparban érdekelt cégek, amelyek egyre magasabb bérért találnak csak munkaerőt - közölte nemrég a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ).

A szövetség a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) adataira hivatkozva azt írta, hivatalosan mintegy 8500 betöltetlen takarítói álláshely van, hozzátették ugyanakkor, hogy a legtöbb cég nem jelenti a hivatal felé üres álláshelyeit, így ez a szám valójában sokkal magasabb.

-          A legfrissebb takarítói álláslehetőségeket itt találjuk!

A MATISZ a tagjai körében végzett felméréséből kiderül, hogy a cégeknek szinte napról napra emelni kell a felajánlott munkabért ahhoz, hogy valaki elszegődjön takarítónak. A beérkezett visszajelzések arra is rávilágítanak, hogy a képzett munkaerő jelentős része a magasabb fizetésért vagy külföldre távozott, vagy elhelyezkedtek például a multik gyártósorain. A munkaerő-hiány Budapesten, Pest megyében és a Dunántúlon jelenti a legnagyobb problémát.

Akár nettó százhuszat is kereshet most egy takarító!

-          Ezekre a budapesti takarítói állásokra még jelentkezhetünk.

-          Pest megyében is érdemes körülnézni.

-          A jelenlegi szabad állások zöméhez elegendő az általános iskolai végzettség.

-          Ezen az oldalon találjuk a kis- és közepes vállalatok által kínált takarítói állásokat.

-          Itt teljes munkaidőben foglalkoztatottakat keresnek.

-          Van igény napi 6 illetve napi 4 órában való munkaidős takarításra is.

A közlemény idézi Paár Zoltánt, a MATISZ elnökét, aki kifejtette: a jelenség 2014-ben kezdődött, és azóta folyamatosan romlik a helyzet. Akkor 65-70 ezer forint volt a nettó átlag takarítói fizetés 8 órás munkaidőben, 2016-ban már 80-100 ezer forint, de már nem ritkák a 120-140 ezer forintos nettó fizetések sem a szakmában. 

-          Ha más jellegű szakmunkára is jelentkeznénk ennyi fizetésért, akkor íme, néhány a nettó 120 ezer forintot kínáló álláslehetőségek közül:

o   Konyhai dolgozó

o   Kardkészítő

o   Raktári munkatárs

o   Komissiózó (áruösszeállító)

Ezen a héten TÖBB MINT 2.300 SZAKMUNKÁST keresnek ezen az oldalon. A jövő héten lehet, hogy még többet. Ne maradjunk le róla! Pályázzunk minél több helyre, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről. Emellett azt se feledjük: a sikeres álláskeresésben a kiváló önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával. Éljünk a lehetőséggel, turbózzuk fel álláskeresési eszköztárunkat, így többszörösen megnőnek esélyeink egy jobb állásra!

Készítette: Posta Renáta

Címkék: álláskeresés, fizetés, takarító, hiány, szakmunka