Las Vegasban versenyez a Profession.hu

Az online állásközvetítő portálokat magába tömörítő szervezet, az International Association of Employment Web Sites (IAEWS) idén ReSIs díjára terjesztette fel a Profession.hu-t. A nagy presztízsű szakmai elismerés a kiemelkedően innovatív toborzási megoldásokat értékeli. A díjat október 15-én a The Stars of Recruiting Innovation(TM) gálán adják át Las Vegasban.

"Nagy megtiszteltetést jelent számunkra a jelölés, amivel nemzetközi szinten is elismerik a Profession.hu állásportált. Büszkék vagyunk arra, hogy innovatív megoldásainkkal hazánkat, mint innovációs tudásközpont is képviselhetjük" - hangsúlyozta Varga Balázs, a Profession.hu marketingvezetője.

Las Vegasban versenyez a Profession.hu

A Profession.hu 2002-ben alakult és Magyarország legnagyobb önéletrajz adatbázisával rendelkezik. A több mint 10 000 aktuális állásajánlatot kínáló állásportálnak 450 ezer havi látogatója van.

Az oldalon a felhasználók személyre szabott állásajánlatokat kapnak - világszínvonalú ajánlási technológia segíti az állások és a pályázók egymásra találását.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: állásportál, Profession.hu, verseny, díj