Több száz új munkahelyet teremtettek

Átadták Oroszlányban az amerikai BorgWarner 25 000 négyzetméteres üzemét, ahol kipufogógáz visszavezető csöveket, szelepeket és hűtőket állítanak elő, a teljes kapacitás elérésekor 600-700 munkatárssal.

Több száz új munkahelyet teremtettekA BorgWarner ilyen állásokat kínál a Profession.hu-n!

Több száz új munkahelyet teremtettek

Brady Ericson, a BorgWarner Emission Systems elnök vezérigazgatója elmondta: 40 hónap alatt ez a cégcsoport hatodik új üzeme és további egységeket terveznek. A kipufogó-alkatrész gyár igazgatója, Sosna Ágnes szólt arról, hogy a 15 ezer négyzetméteres gyártóterület mellett 10 ezer négyzetméteren logisztikai és kiszolgáló létesítmények kaptak helyet.

A gyár alapkövét egy évvel ezelőtt tették le. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter akkori beszédében elmondta, hogy az új gyár felépítése és a már Oroszlányban lévő turbófelöltő gyár bővítése összesen 9 milliárd forintos beruházás.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A fejlesztésekhez a társaság egyedi kormánydöntés alapján 850 millió forintos támogatást kapott. A BorgWarner a két üzemben összesen 400 új munkahely létesítését vállalta.

A BorgWarner Inc. 19 országban 58 üzemet működtet. Konszolidált árbevétele 8,3 milliárd dollár volt 2014-ben. A cégcsoport világszerte 220 000 embert foglalkoztat.

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: munkahelyteremtés, Oroszlány, autóipar, gyártó cég