Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Na de mik is ezek az egyedi megoldások? Magyarországon egyedülálló, hogy a felhasználók applikáción keresztül tudják nyomonkövetni csomagjaikat, illetve a csomagautomatákból – melyeket Z-BOX-nak nevezünk - is ezzel a gyors és egyszerű módszerrel tudják átvenni a megrendelt termékeiket. Ez az egyedi megoldás a pandémia idején különösen nagy kényelmet és biztonságot jelentett a felhasználóknak, hiszen a csomagátvétel során az automata kijelzőjét a felhasználók mobiltelefonja helyettesíti. Legújabb innovációnk, hogy 2023. május hónaptól már a Z-BOX-okon keresztül is lehetséges a csomagfeladás. Emellett a Z-BOX-ok nagy előnyei, hogy éjjel-nappal a felhasználók rendelkezésére állnak, így a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleinknek nem kell nyitvatartási időhöz igazodniuk. Továbbá szinte mindegyik Z-BOX napenergiával működik, mert vállalati szinten nagyon figyelünk a környezetvédelemre és arra, hogy csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat, így igyekszünk ennek megfelelő technológiákat alkalmazni.

Belépő munkavállalóink többsége már küldött, vagy kapott csomagot a Packetával, de nagyrészük csomagpontra kérte a megrendelt terméket, vagy éppen, hogy onnan adta fel csomagját, így a Z-BOX sokuk számára újdonság. Ezért gondoljuk relevánsnak, hogy ezt a csomagkezelési módszert is minél előbb megismertessük velük – mindezt úgy, hogy gyakorlati úton, testközelből tapasztalják meg a Z-BOX-ok használatát és előnyeit. Vállalatunk HR csapata idén egy szuper kezdeményezéssel állt elő, miszerint az új belépőknek apró belépőcsomaggal kedveskedünk, melyet a székhelyünk Z-BOX csomagautomatájába kézbesítünk részükre, így már az első pillanattól megkezdjük az integrálási folyamatukat az applikáció és az automaták megismerésével. Ennek az akciónak a teljeskörű ügyintézése a HR-hez tartozik, akiket megkértünk, hogy meséljenek kicsit ennek menetéről:

Igyekszünk már a belépés előtt feltérképezni, hogy új kollégáink mely ajándéktárgyaknak örülnének, és eszerint igyekszünk összeállítani a belépőcsomagokat. Az előkészületekhez hozzátartozik a megfelelő méretű doboz kiválasztása és a töltőanyag előkészítése. Miután összeszedtük a csomag tartalmát, úgy töltjük ki és csomagoljuk be a dobozt, hogy biztosan ne sérüljenek meg a meglepetések. Ezután már csak a csomagfeladás marad, amit a vállalat csomagfeladási rendszerén keresztül teszünk meg. Ezt mindig úgy időzítjük, hogy a belépők már az első munkanapjuk reggelén át tudják venni a csomagot, de akinek szüksége van segítségre az átvételhez, annak a HR osztály készséggel segít. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az új munkavállalóknak nagyon tetszik ez a kezdeményezés, mert így még izgatottabban várják első munkanapjukat.

A Packetánál hiszünk abban, hogy a fejlődés egyik kulcsa az őszinte kommunikáció, így természetesen az új belépőktől is kértünk visszajelzést a kezdeményezéssel kapcsolatban:

Már a belépésem előtt kaptam tájékoztatást arról, hogy mi fog velem történni az első munkanapomon, ami megnyugtatott és ezáltal már az első pillanattól kezdve a betanulásomra tudtam fókuszálni. Az ajándékcsomagomnak nagyon örültem, szuper hasznos dolgokat kaptam, amiket a mindennapok folyamán is tudok majd használni, de az egészben az volt a legjobb, hogy saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy hogyan kell kezelni az applikációt és a Z-BOX-ot, így az első hetek oktatási alkalmain már 100%-osan értettem, hogy miről beszélünk és sokkal könnyebben értettem meg a logisztikai folyamatokat.” – nyilatkozta májusban belépő új kollégánk.

A visszajelzések alapján tehát az akció kiemelten kedvelt lett, így ezt a folyamatot állandósítjuk a vállalatnál, és továbbra is meglepetésekkel fogjuk várni új belépőinket, ezzel is játékosabbá és testközelibbé téve a vállalatunknál töltött első napokat.

(X) - fizetett tartalmi együttműködés.