Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Idén ősszel is várja a Telenor az álláskeresőket a Profession.hu Virtuális Állásbörzén. A Telenor az internetes rendezvény platina támogatójaként kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden fontos információt az érdeklődők rendelkezésére bocsásson, ami megkönnyítheti a munkakeresést.

A virtuális stand tematikus chatszobáiban a mobilszolgáltató munkatársait olyan témákról kérdezhetik az álláskeresők, mint a kreatív munkahelyi közösség, illetve a társadalmi felelősségvállalás. Az interaktív állásbörze szeptember 20-ig várja az érdeklődőket a Profession.hu oldalán.

Az idei Virtuális Állásbörze középpontjában az informatikai, mérnöki területeken munkát keresők állnak. A korábbi tapasztalatok szerint minden ötödik érdeklődő ezekben az iparágakban keres állást és a kínálati oldal is ezeken a területeken a legjelentősebb. Ezért a Telenor a szektor egyik legjelentősebb hazai munkáltatójaként az Állásbörze kiemelt kiállítója.

A Telenor a nyár elején felmérte a Budapesti Műszaki Egyetem végzős mérnökhallgatóinak az elhelyezkedéssel, és a leendő munkáltatókkal kapcsolatos elvárásait. A kutatásból kiderült, hogy a válaszadók 38 százaléka szívesebben dolgozna külföldön, mint itthon. Azonban, ha egy multinacionális cégtől kapna Magyarországon állásajánlatot, az elvágyódók fele inkább itthon maradna.

,,A Telenornál fontosnak tartjuk, hogy minél több műszaki értelmiségi itthon találja meg számítását. Nagy gondot fordítunk arra, hogy olyan vonzó környezetet biztosítsunk számukra, ahol a legmodernebb technológiákkal, ösztönző körülmények között végezhetnek kreatív munkát a megfelelő anyagi megbecsülés és fejlődési lehetőségek mellett. Stabil, megbízható, tisztességes munkahelyet kínálunk és azokra is gondolunk, akik szeretnék magukat a határainkon túl is kipróbálni. Számukra több lehetőséget is biztosítunk, így a Telenor munkatársai anélkül szerezhetnek külföldi munkatapasztalatot, hogy végleg elhagynák hazájukat" - mondta Szabadfalvi Anikó, a Telenor Magyarország HR igazgatója.

Tematikus chat: közösségi élménytől a felelősségvállalásig

A Virtuális Állásbörze keddi tematikus chat-beszélgetésén Szabó Mónika, a Telenor mobilitás-menedzsere arról beszélt, hogy milyen szakmai tapasztalatok megszerzését teszi lehetővé a Telenor Csoport Norvégiától Malajziáig.

A szerdai csevegés középpontjában a közösségi élmény áll: 15.00 órától Kövesdi Csilla belső kommunikációs vezető a Telenor Ház pörgős mindennapjairól, közösségi eseményeiről számol be.

Csütörtökön a társadalmi felelősségvállalásról és a munkavállalói részvételről beszél majd ugyanitt Egyed Gábor, a Telenor PR specialistája.

Belépés a Profession Virtuális Állásbörzéjére: https://borze.profession.hu/