Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Egy szakács akár havi nettó 750.000 forintot is kereshet 2022-ben Magyarországon – ezzel és még több hasonló állítással találkozhatunk országszerte. A Profession.hu elkötelezett támogatója a fizetések átláthatóságának, és több olyan eszközt kínál az álláskeresőknek, amelyekkel megalapozott döntést tudnak hozni saját karrierjükről.

A reklámokban szereplő fizetések valóban elérhetőek!

Az első, magától értetődő kérdés a magas fizetéseket látva: ezek vajon tényleg elérhetők? A válasz egyértelmű igen, hiszen az összes reklámban szereplő bért a Profession.hu rendszerén, hitelesített álláshirdetésekben tették közzé elérhető fizetési keretként a munkáltatók.

Vajon kereshetnék többet? Átlátható bérekért küzd a Profession.hu

A munkabér mindig a munkaadó és a munkavállaló közötti alkufolyamat eredményeként alakul ki, amit befolyásol például az elvárt tapasztalati szint mellett a földrajzi elhelyezkedés, esetleges szezonális jellemzők és számos más szempont is meghatározhatja.

Az álláskeresésben persze nem a kiugró fizetési ígéretek a fontosak, hanem az átláthatóság, hogy munkakeresőként tudjuk, milyen fizetési keret érhető el a meghirdetett állás esetében.

Most ezeket az információkat biztosítja a Profession.hu: a kampány oldalán lehetőségünk van arra, hogy az általunk kívánt bér összegét is megadjuk a szakma és a munkavégzés helye mellett, így a rendszer olyan Állásértesítőt is küldhet, ami a számunkra megfelelő bérajánlattal ellátott álláslehetőséget tartalmazza, és akár pár lépésben jelentkezhetünk is rá.

Vajon nem kérek túl sokat? Most ez is kiderülhet!

A Profession.hu-n nem csak az álláshirdetők által kínált fizetéseket ismerhetjük meg, hanem most abba is betekintést nyerhetünk, hogy egy adott szakmában milyen átlagos összeget jelölnek bérigényként az állásra jelentkezők. Ez a frissen elérhetővé vált bérigényelemzés segíthet abban, hogy reális képet alakítsunk ki arról, hogy mennyit lehet keresni a saját szakmánkban, mikor érdemes munkahelyváltáson gondolkodni, illetve reálisan milyen fizetési igényt érdemes megjelölnünk. Persze itt sem szabad elfelejteni, hogy az igényként megjelölt bért nem feltétlen kapták meg végül a jelentkezők. A Profession.hu november 30-áig elérhető akciójában az Állásértesítőre feliratkozók érhetik el a bérigényelemzést.

 Vajon kereshetnék többet? Átlátható bérekért küzd a Profession.hu    

Hogyan érhető el a bérigényelemzés? Nincs más dolgunk, mint

- kitölteni az űrlapot a https://www.profession.hu/keressjobban oldalon
- megadni a nevünk és e-mail címünk, majd kiválasztani a munkakört, amire kíváncsiak vagyunk (a bérigényelemzés csak egyes munkakörök esetén érhető el)
- jelöljük meg, hogy hol keresünk állást, és mennyi a nettó bérigényünk
- iratkozzunk fel az Állásértesítőre, és hitelesítés vagy belépés után elérhetővé válik a bérigényelemzés!

 

Most 30 napig díjmentesen kipróbálhatja Prémium Profil Plusz szolgáltatásunkat is!

Most lehetőségünk van kipróbálni a Prémium Profil Pluszt is, amit 30 napig ingyenesen, bankkártya adatok megadása nélkül használhatunk. A Prémium Profil Plusz többek között olyan álláskeresési szuperképességeket kínál, amivel az egyes állásokra leadott jelentkezéseknél is megismerhetjük a megadott átlagos bérigényt, és megtudhatjuk, hogy hányan jelentkeztek már az állásra, továbbá kiemelhetjük saját jelentkezésünket és információkat kaphatunk a pályázatunk állapotáról is.