Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Nagyjából ezzel a mondattal lehetne összefoglalni, mit érdemes feltüntetni az önéletrajzban, és mit nem. Az Europass szolgáltatásai segítenek készségeink megfelelő bemutatásában!

Kerüljük a felesleges adatokat!

Ami egy cég számára releváns, az a jelentkező neve, telefonszáma és email címe. A lakcím lényegtelen, ha megoldjuk, hogy az adott városban dolgozzunk. Csak akkor nyilatkozzunk pontos címünkről, ha azt kifejezetten kéri a munkáltató!

Mutasd a fotód, megmondom ki vagy!

Nem tanácsos magunkról sem szelfit, sem igazolványképet, sem a privát életben (például nyaraláskor, családi ünnepen) készített fotót küldeni. Fontos a háttér, a megvilágítás, a megfelelő öltözet, a jó kivágás, a pozitív kisugárzás és a kép jó minősége. A fotónk legalább annyit elárul rólunk, mint az önéletrajzunkban leírtak!

Pályakezdők vagyunk minimális szakmai tapasztalattal?

Semmiképp ne hagyjuk üresen a szakmai tapasztalat mezőt CV-ben! Tüntessünk fel releváns önkéntességet vagy egyetemi projektben való részvételt, külföldi mobilitást, hiszen ez megmutathatja egyes területek iránti elkötelezettségünk, lelkesedésünk.

További hasznos tippeket találunk az europass.hu weboldalon!

Spóroljunk időt a szerkesztésen és helyezzük a fókuszt a tartalomra!

 Tippek a jó önéletrajzhoz 

 Az Europass önéletrajzok és motivációs levelek az alábbi linkre kattintva keresztül hozhatók létre. Egyszerű és letisztult, vagy inkább színes és kreatív CV-t szeretnénk? A könnyen kezelhető szerkesztőfelületek segítségével bármelyik elkészíthető, akár több nyelven és több változatban is, teljesen ingyenesen.

Az önéletrajz és a motivációs levél létrehozásához nincs feltétlenül szükség regisztrációra, de az e-portfólió elkészítése számos előnyt biztosít a hosszú távú karrierépítésben. Tudjon meg többet!

 (X) – fizetett tartalmi együttműködés