Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az idei évtől jelentősen megváltozott a béren kívüli juttatások rendszere, összességében növekedett például a meleg étkezésre fordítható keret, míg más juttatások eltűntek. Az egyik legfontosabb változás a tavalyi évhez képest, hogy a 2011. közepe óta elérhető Széchenyi Pihenőkártyáról (SZÉP) szállás mellett szabadidős célokra és étkezésre is lehet költeni. Az OTP Pénztárszolgáltató az OTP SZÉP kártya mellett az OTP Cafeteria kártyát kínálja, ezáltal minden munkavállaló hozzájuthat a legfontosabb juttatásokhoz – egy kézből.

A SZÉP kártya első magyarországi kibocsátójának, az OTP Pénztárszolgáltató várakozásai szerint a legnépszerűbb a vendéglátás alszámla (meleg étkezés). Úgy vélik, erre kérnek majd legtöbben utalást a munkáltatójuktól, ezt fogják a leggyakrabban igénybe venni. Az OTP Cafeteria kártya négy éves forgalmazása során gyűjtött tapasztalatok is erre utalnak.

 Teljes körben: béren kívüli juttatások az OTP Pénztárszolgáltatótól  

Szintén komoly népszerűségnek örvendhet a szálláshely alszámla is, hiszen a 2012-től adható cafeteria juttatások közül már csak kizárólag a SZÉP kártyával lehetséges rendezni a belföldi üdülések, hotelszámlák költségeit.

A harmadik, OTP SZÉP kártyáról használható juttatás a szabadidő alszámla. Ennek segítségével 2012-től már a rekreációs lehetőségek széles skálája válik elérhetővé. Kártyánkat felhasználhatjuk edzőtermekben, uszodákban, fürdőkben, de akár állatkerti belépőt is válthatunk vele.

Az OTP Pénztárszolgáltató 2011 júliusában, Magyarországon elsőként bocsátotta ki az OTP SZÉP kártyát, és máris több mint 45 000 kártyatulajdonost tudhat ügyfelei között, akik több mint 4200, az OTP-vel szerződött elfogadóhelyen használhatják az elektronikus utalványt. A 2012. évben a kártyafelhasználók és az elfogadóhelyek száma továbbra is dinamikusan növekszik.

Az OTP Cafeteria kártyán keresztül négy különböző béren kívüli juttatás érhető el: a meleg étel-, az iskolakezdési-, az ajándékutalvány és az egészségpénztár. A Cafeteria kártya népszerűségét jól mutatja, hogy tavaly alig fél év alatt több mint 50 százalékkal emelkedett a rendszert használó munkavállalók száma, és olyan elfogadóhelyek csatlakoztak a hálózathoz, mint a Tesco, a DM, a CBA, az Auchan, a Spar, a Coop hálózat, vagy a Decathlon.

Az elektronikus béren kívüli juttatások piacán vezető szerepet betöltő OTP Pénztárszolgáltató a rendszer több éves éves működtetése során egyedülálló tapasztalatra tett szert, hiszen a legnagyobb elfogadóhelyi hálózattal és a legszélesebb körű szolgáltatásokkal rendelkezik.

További információk: www.otpszepkartya.hu