Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Karrierváltó egy online elérhető, interaktív esemény, amelyen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezzen az eseményre, hogy megismerje, milyen lehetőségek állnak ön előtt!

Dátum és időpont: 2021. június 3. 18:00
Regisztráció: https://azemberioldal.hu/esemeny/

A program

1. A karrierváltás lélektana - Limpár Imre pszichológus, a munka- és szervezetpszichológia szakértője

A munkával kapcsolatban a legtöbben úgy érzik, hogy a profizmus része az is, ha eltemetik az érzelmeiket, és csak szakmai szempontból tekintenek a változásokra. Pedig ahogyan egy munkahely elvesztése, a kiégés, úgy a kényszerű pályaváltás is komoly érzelmi folyamattal jár.

Mi a lelki folyamata a váltásnak? Hol van az a pont az életünk során, amikor elérkezett a váltás ideje? Hogyan ismerjük fel? Mikor és honnan kérjünk segítséget? Mire érdemes figyelni? Szakértőnk segít eligazodni a fenti kérdésekben.

2. Kit keresnek a munkáltatók? - Simon-Göröcs Lili, a Profession.hu HR-igazgatója

A munkaerőpiacon való sikeres eligazodáshoz ismerni kell a munkáltatók igényeit és a piaci trendeket is, így sokkal magabiztosabban és sikeresebben hozhatjuk meg a jövőnket meghatározó döntéseket. Szakértőnk nem csak a saját tapasztalatairól, hanem a legfrissebb kutatások eredményeiről is beszél majd.

3. Tanácsadó és mentorprogram – kerekasztal-beszélgetés
Előd Ágnes, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Munkaerőpiaci Szolgáltató Központjának vezetője
Lénárt Zsófia, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Munkaerő-piaci Szolgáltató Központjának munkaerőpiaci tanácsadója, álláskeresést segítő mentora, 
Bedő Beatrix az Impact Hub közösségi iroda alapítója

Műsorvezető: Bombera Krisztina

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat ingyenes tanácsadó és mentor-, valamint partnerszervezetén keresztül vállalkozói programot indított a karrierváltás előtt álló és a munkahelykereső embereknek. A Munkaerőpiaci Szolgáltató Központ munkatársai többéves tapasztalataik gyakorlati tanulságait osztják meg. A tanácsadásról, a mentorok szerepéről, a leggyakoribb elakadásokról beszélgetünk. Megvizsgáljuk az előrelépéshez szükséges folyamatokat, az esetleges buktatókat és a legtöbbször visszatérő kérdéseket.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat közel 2 évtizede segíti a hátrányban élők munkaerőpiaci helyzetének a javítását. Tavaly, a pandémia idején a meglévő, Máltai munkaerőpiaci programok összehangolva elkezdtek egy online felületen ( www.munkatanacsadas.maltai.hu) dolgozni, hogy mentőövet nyújtsanak a munkapiaci válságba kerülők számára.

4. A szakképzési rendszer jelenlegi működéséről - Danyi Vilmos pályaorientációs vezető, szakképzési specialista 

Az elmúlt időszakban jelentősen átalakult a szakképzési rendszer: az OKJ-s képzések megszűnésével új keretek közé kerültek a felnőttképzési lehetőségek. Szakértőnk első kézből mesél az új képzési rendszer működéséről és lehetőségeiről.

Kíváncsi az eseményre?

Jelentkezzen most, hogy megismerje, milyen lehetőségek állnak ön előtt!

Regisztráció: https://azemberioldal.hu/esemeny/