Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A SUHANJ! Alapítvány 2018 márciusában alapította meg a 100-asok Klubját, aminek a tagjai az év minden napján 100 forinttal segítik a szervezet munkáját. Ehhez a csoporthoz csatlakozhatunk mi is, ha újévi fogadalmunkkal másokon szeretnénk segíteni.

A SUHANJ! Alapítvány közhasznú szervezet 2010 óta osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Mit jelent ez?

Futó, úszó és triatlon edzéseket szerveznek kerekesszékes, látássérült és értelmi sérült sportbarátoknak, akikkel akár a családtagjaik is együtt mozoghatnak. Önkéntesek közreműködésével pedig segítik a tömegsport-versenyeken való megjelenést is.

Önzetlen évkezdés

Az alapítvány 2016-ban megnyitotta az ország első és máig egyetlen akadálymentes edzőtermét is SUHANJ! Fitness néven. A szervezet értékes munkájáról az alábbi videóban is tájékozódhatunk:

A 2017-ben és 2018-ban is Civil Díjjal kitűntetett szervezet munkáját önzetlen adományozók segítik, a kezdeményezéshez pedig bárki csatlakozhat! Napi 100 forinttal mi is segíthetünk a fogyatékkal élő gyerekeknek és felnőtteknek, támogatva az alapítvány munkáját a www.szazasokklubja.hu oldalon!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala