Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Citibank először vesz részt virtuális állásbörzén, azzal a reménnyel, hogy ezen a fórumon eredményes és hatékony lesz az interakció a célcsoportját képező fiatal munkakereső réteggel. ,,Minden téren igyekszünk lépést tartani a mai kor digitális lehetőségeivel, így nagy érdeklődéssel várjuk az állásbörze eredményét" - mondta Pusztai Krisztina, a Citibank Magyarország munkaerő felvételért felelős vezetője.

A PricewaterhouseCoopers (PwC) korábban már két alkalommal is részt vett a Profession Virtuális Állásbörzén. ,,Ma már egyre inkább az online megoldások felé halad a világ, ezért jó, hogy a toborzás területén is van olyan megoldás, ahol a recruiter kollégák online 'találkozhatnak' a potenciális jelöltekkel, és az álláskeresők is könnyebben (kevésbé félénken) kérdeznek egy online chat felületen, mint a személyes találkozókon" - vélekedik a cég toborzási specialistája, Tamási Péter.

A Deloitte a kezdetektől részt vett a Profession Virtuális Állásbörzéin. ,,Innovatív és a mai fejlett technikai világban elengedhetetlen toborzási eszköznek tartjuk, továbbá azt tapasztaljuk, hogy egyre közkedveltebb lesz az álláskeresők körében" - mondta Torma Eszter, a cég toborzásért felelős munkatársa.

Milyen állások lesznek?

A Deloitte nagyrészt pályakezdő pozíciókat hirdet, 2013. szeptemberi munkába állással. Az aktuális lehetőségeink megtalálhatóak a cég karrier oldalán. A felsőfokú végzettség minden pozíciónál elvárás. Elsősorban Budapesten és környékén történik a munkavégzés, de vidéki munkákra is sor kerülhet főleg a könyvvizsgálati részlegen. Pár év tapasztalat után pedig lehetőség van külföldi munkán is részt venni rövidebb-hosszabb ideig.

A PwC az őszi börzén elsődlegesen a könyvvizsgáló gyakornoki állásait (kb. 15 pozíció) hirdeti meg, emellett előfordulhat, hogy különböző területeken más gyakornoki vagy tapasztalt munkatársaknak szóló pozíciókat is kínálnak. A cég diplomás vagy jelenleg felsőfokú tanulmányokat folytató (felsőbb éves) hallgatók jelentkezését várja. ,,Elsősorban fővárosi munkákat kínálunk, de 2011-ben a megnyitottuk a győri irodánkat is, így esetenként oda is keresünk új munkatársakat" - tette hozzá Tamási Péter.

Fontos tudni a Citiről, hogy nemcsak pénzügyi területekre keres kollégákat, hanem a technológia más területére is. Globális szinten is nagy jelentőséggel bíró mérnökcsapataink alakulnak Budapesten, és a növekedés folyamatos. Folyamatosan vannak nyitott pozícióink, mind a banki területen, mind a szolgáltató központunkban: jelenleg mintegy 100 szakembert keresünk a két területre összesen, változatos pozíciókra. A banki területen a fiókhálózatba és a telefonos ügyfélszolgálatra keresünk kezdő szakembereket. Ezeken a területeken gyorsan és alaposan el lehet sajátítani a banki alapismereteket, illetve az ügyfélkiszolgálás csínját-bínját, és innen számos karrierlehetőség nyílik kollégáink számára, akár nemzetközi szinten is - tette hozzá Pusztai Krisztina.

A Budapest Citi Szolgáltató Központ HR, pénzügy, illetve IT-területen nyújt változatos szolgáltatásokat a Citi-vállalatok számára a régióban, és globálisan is. A központ folyamatosan bővíti mind a létszámot, mind a funkciókat, és ide is keresnek szakembereket. A Citi pozícióinál alapfeltétel a diploma és az angol nyelvismeret. Az állások legnagyobb része budapesti, de a vidéki fiókhálózatban is van néhány lehetőség.

   virtuális állásbörze   

Mi a fontos a kiválasztáskor?

Pusztai Krisztina, a Citibank Magyarország munkaerő felvételért felelős vezetője felhívta a figyelmet: ,,A diplomán és angol nyelvtudáson túl természetesen minden munkakörnél vannak elengedhetetlenül fontos kompetenciák a sikeres munkavégzéshez. Ezért a kompetenciák szűrése, illetve mérése fontos szerepet kap már a kiválasztásnál, és ez fókuszban marad végig a dolgozói életciklus során, a teljesítményértékelések és a fejlesztés kapcsán."

A Deloitte kiválasztási folyamata teljes mértékben kompetencia alapú - mondta Torma Eszter. ,,Ez azt jelenti például, hogy minden frissdiplomás, aki a könyvvizsgálati osztályunkra pályázik, és a megfelelő készségekkel, kompetenciákkal rendelkezik, felvételt nyerhet hozzánk, anélkül, hogy szakmai kérdéseket tettünk volna fel a kiválasztási folyamat során. Így a közgazdász hallgatókon kívül nyitottak vagyunk más területről érkező hallgatókra is" - tette hozzá.

A PricewaterhouseCoopersnél a kompetenciák az elsődlegesek. ,,Nem egy szakmai területünkre már gyakorlatilag bármilyen képzettséggel lehet jelentkezni, viszont a magabiztos angol nyelvtudás minden pozíciónál elengedhetetlen" - mondta Tamási Péter.

Miért érdemes jelentkezni a céghez?

Tamási Péter elmondta: a PwC 169 országban van jelen, számos munkatársuknak kínálnak lehetőséget külföldi kiküldetésre, akár a tengerentúlon vagy a környező országokban, pár hónaptól egészen kétéves időtartamig. Emellett gyakran keresnek magyarul jól beszélő pályakezdő, vagy pár éves tapasztalattal rendelkező új kollégákat a katowicei irodájukba is. És miért jó a PwC-nél dolgozni? Pár szóban összefoglalva: sikeres nemzetközi cég, mely remek karrierlehetőséget nyújt, erős képzési rendszerrel támogatva, ahol fiatalos, dinamikus csapattal lehet dolgozni - tette hozzá a toborzási specialista.

A Deloitte támogató és inspiráló munkakörnyezetet biztosít minden munkavállalójának. A vezetők ajtaja mindig nyitva áll kollégák előtt. ,,Vezetőinket, akik egykor pályakezdőként csatlakoztak hozzánk, a beosztottjaik sikere alapján is ítélik meg" - mondta a toborzásért felelős munkatárs.

A Citi páratlan globális jelenléte lehetővé teszi, hogy a kollégái nemcsak országon belül tudnak mozogni a különböző üzleti területek között, hanem világszerte számos karrierlehetőség is nyitva áll előttük. ,,Üres pozícióink közel felét töltjük be házon belüli jelöltekkel, illetve dolgozói ajánlásokon keresztül érkezőkkel. Ez egyrészt mutatja a Citin belüli karrierlehetőségeket, másrészt a dolgozóink elégedettségét, hiszen csak egy elégedett dolgozó ajánlja barátainak, ismerőseinek a Citit mint munkahelyet. Minderre nagyon büszkék vagyunk, és célunk, hogy a legjobb munkahellyé váljunk" - mondta Pusztai Krisztina.

A Citi 200 éves történelemmel, páratlan globális hálózattal és szaktudással rendelkező vállalat, amelyre építve egyedülálló karrierlehetőségeket kínál dolgozói számára Magyarországon és világszerte. Lendületes, fiatalos munkahely, tele hosszú távú karrierlehetőségekkel, élethosszig tartó tanulási és tapasztalási lehetőséggel, mindemellett rugalmas feltételeket, magas színvonalú technológiai környezetet nyújt. Elkötelezett a kiváló ügyfélkiszolgálás és a helyi közösségek szolgálata iránt.

A Profession Virtuális Állásbörze 2012. szeptember 18-19-20-án várja az álláskeresőket, érdeklődőket. Kattintson jövő kedden a www.virtualisallasborze.hu weboldalra, és böngésszen az állásajánlatok között, chateljen a munkaadókkal, töltse fel az önéletrajzát, vagy kérjen tanácsot szakértőinktől!