Munkaerő toborzóbusz

2019. július 16. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Karrierjárattal keres új munkatársakat a Volánbusz, amivel a hagyományos állásbörzék mellett fesztiválokon, rendezvényeken, szakképző centrumokban jelenik meg a vállalat.

Önnek ajánlott állások

Az autóbuszvezetői szimulátorral felszerelt munkaerő toborzóbusszal számos rendezvényen találkozhatnak majd az érdeklődők. Az egyedi járművel új közönséget szeretne megszólítani a cég, és az átalakult munkaerőpiachoz, munkaerő toborzás igényeihez igazodni.

A Mercedes Citaro 0530-as típusú autóbuszt alakítottak át egy kecskeméti műhelyben. Az üléseket újra kárpitozták, a padlót felújították, a burkolatokat átfestették, a jármű légkondicionált és wifivel felszerelt. A buszban középen szimulátort helyeztek el, a hátsó térben pedig tárgyalót alakítottak ki, ahol lehetőség lesz az állásinterjúkra is.

A jármű mobilitását kihasználva közelebb lehet majd jutni a leendő munkavállalókhoz, személyesebben megszólítani őket.

Munkaerő toborzóbusz

Ha nem találkoznánk a formabontó toborzóbusszal, akkor is érdemes mindenképp a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítőjesegítségét!

Pályamódosítás

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek