Kétségbeesetten böngészed az online felületeket állás után kutatva? Nehezen igazodsz el a temérdek feltétel, elvárás és referencia szám között? Idegennek érzed az online jelentkezéseket? Szeretnéd, ha felfigyelnének rád? Neked sem elég egy két oldalas CV arra, hogy elmondd mennyire jó pályázó vagy?

Akkor itt a helyed! Gyere el a Műegyetemi Állásbörzére és bizonyíts személyesen!

A mai rohanó világunkban, amit az állandó online jelenlét és a virtuális közösségi kapcsolatok fontossága jellemez, továbbra is léteznek olyan piacok, ahol a személyes jelenlét és találkozás az egyik legnagyobb értéknek számít. Ez a Műegyetemi Állásbörze védjegye több mint 20 éve.

Méltán mondhatjuk magunkat hazánk legnagyobb és legrangosabb állásbörzéjének, ahol a munkaerőpiac két jelentős résztvevője - az álláskereső fiatalok és az állasokat, valamint szakmai gyakorlatokat kínáló cégek - személyesen is megismerkedhetnek egymással. A rendezvényt idén az őszi szezonban október 16-17-én rendezzük meg.

Műegyetemi Állásbörze: Szerezd meg álmaid állását velünk!

A tévhitekkel ellentétben a Műegyetemi Állásbörzén nemcsak mérnöki állások közül lehet válogatni, hanem a gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi diplomával rendelkezők is megtalálhatják a számításaikat.

A műszaki és informatikai mellett egyre több gazdasági profilú, illetve vegyészethez kapcsolódó vállalat jelenik meg. A frissdiplomások és utolsó évesek mellett a kiállítók sok szeretettel várják a már tapasztalattal rendelkező pályázókat is.

A rendezvény két napja alatt egész napos programokkal is várjuk az érdeklődőket a Felkészítő Szint keretein belül. Részt vehetnek olyan tréningeken, melyek egyrészt jól mutatnak a CV-ben, másrészt a piacon kifejezetten drágák, itt viszont ingyenesek.

A látogatónak pedig azt tanácsolnánk, hogy érkezzenek átnézetett, kinyomtatott életrajzzal - ez mindenképpen nagy előny a kiállítók szemében.

Ha te sem szeretnél lemaradni a több száz piacvezető magyarországi és számos külföldi vállalat ajánlatairól, akkor látogass el a Műegyetem Központi épületébe, ahol a kiállítók több mint ezer pozícióval várnak! Szerezd meg álmaid állását velünk! Merj lépni!
www.allasborze.bme.hu

Címkék: állásbörze, Műegyetem, álláskeresés

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!