A mai rohanó világunkban, amit az állandó online jelenlét és a virtuális közösségi kapcsolatok fontossága jellemez, továbbra is léteznek olyan piacok, ahol a személyes jelenlét és találkozás az egyik legnagyobb értéknek számít.

Ezt képviseljük mi is töretlenül a Műegyetemi Állásbörzével már több mint 20 éve!

Méltán mondhatjuk magunkat hazánk legnagyobb és legrangosabb állásbörzéjének, ahol a munkaerőpiac két jelentős résztvevője - az álláskereső fiatalok és az állasokat valamint szakmai gyakorlatokat kínáló cégek - személyesen is megismerkedhetnek egymással.

A rendezvény idén az őszi szezonban október 16-17-én lesz.

Műegyetemi Állásbörze - Ahol fontos a személyes találkozás

A tévhitekkel ellentétben a Műegyetemi Állásbörzén a mérnöki végzettségen túl a gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi diplomát szerző álláskeresők is képviseltetik magukat. A 20 éves szervezési tapasztalat garantálja a magas szakmai és szolgáltatási színvonalat, a felkészült álláskeresőket pedig a 3 hetes előzetes felkészítő programsorozat, valamint a helyszíni programok biztosítják.

A Műegyetemi Állásbörze idő és költséghatékony, és itt lehetősége nyílik arra, hogy olyan frissdiplomásokat találjon, akik igazán elkötelezettek mind a szakma, mind a jövőbeli munkáltatójuk mellett.

Mindazonáltal első kézből győződhet meg a pályázók szakmai, nyelvtudásbeli, kommunikációs és egyéb kompetenciájuk milyenségéről, amit egy önéletrajzból nagyon nehéz kiszűrni. Lehetősége van arra, hogy nyugodt körülmények között váltson pár szót a jelölttel, feltérképezze kompetenciáit, motivációját és tesztelje, hogy ez mennyire esik egybe a vállalat elvárásaival. Ezzel jelentős pénzt és időt spórolhat meg.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

S hogy kikkel lehet a Műegyetemi Állásbörzén személyesen is találkozni?

Rendezvényünkön 10 000 látogatóra számítunk, akik között Ön is megtalálhatja az elvárásainak megfelelőt. Olyan nyitott, lelkes, és elhívatott fiatalokkal találkozhat itt, akik többségében már jelentős szakmai tapasztalattal is rendelkeznek.

Saját megkérdezésünk szerint a látogatók 87 százaléka rendelkezik legalább középfokú nyelvismerettel angol nyelvből, míg 51 százalékuknak középfokú német nyelvismerete van.

A látogatók többsége piacképes szakmai tudással és gyakorlatban is hasznosítható tapasztalattal rendelkezik: 54 százalékuk már tanulmányai alatt is szerzett tapasztalatot a szakterületén. Látogatóink közel 80 százaléka BME-n végzett vagy jelenleg is tanulmányokat folytató hallgató.

Más felsőoktatási intézményből is számos látogató érkezik, így ők is tovább színesítik a rendezvény szakmai palettáját. A jelentkezési határidő még nem zárul le, így még nem késő standdal megjelenni a Műegyetemi Állásbörzén.

Jelentkezési határidő: szeptember 24. 

Ragadja meg a lehetőséget és éljen vele! További információk: www.allasborze.bme.hu