Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke  szerint a termelékenység, hatékonyság, versenyképesség javítását továbbra is napirenden kell tartani, mert ez minden országban központi helyen szerepel. A gazdaságnak technológiai fejlesztésre van szüksége, továbbá digitalizálni kell az egész gazdaságot, hogy ne maradjon le az ország a nemzetközi versenyben.

A kamara előrejelzése szerint 2017-ben a gazdaság érdemi növekedésére lehet számítani, ebben a húzóerő a lakossági fogyasztás bővülése, illetve az export egészséges aránya lesz, ami optimális esetében 2017-ben akár 4 százalék, vagy afölötti gazdasági bővülést is hozhat. A hitelminősítői besorolásban valószínűleg további javulás lesz. Számítani lehet az európai uniós források gyorsuló beérkezésére, valamelyest élénkülhetnek az üzleti befektetések, beruházások - mondta Parragh László.

Állások a minőségbiztosítás területén!

Mindezek aláhúzzák azoknak a szakembereknek a fontosságát is, akik hozzátesznek a technológiai fejlődéshez és az innovációhoz. Ilyen terület többek között a minőségbiztosítás. Mai cikkünkben ezeket a friss állásokat gyűjtöttük össze munkakörök szerinti bontásban. Nézzük!

Termékfejlesztés, tervezés: 179 álláslehetőség

Projektmenedzsment: 145 álláslehetőség

Operátor: 81 álláslehetőség

Minőségellenőrzés: 79 álláslehetőség

Termelésirányítás: 70 álláslehetőség

Műszakvezető: 28 álláslehetőség

Munka-, Egészségvédelem, Biztonságtechnika: 19 álláslehetőség

A fenti listát az itt aktuálisan meghirdetett állások száma alapján rendeztük sorrendbe.

Érdemes végiggondolni, hogy mi az, amire már ma eséllyel jelentkezhetünk. Ne várjunk vele, pályázatunkat küldjük el minél előbb. És emellett töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről.

A sikeres álláskeresésben a kiváló önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

 

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma