Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az agrárbiztosítási díjtámogatás pályázatban eddig 66 ezer kérelmet támogattak, közel 21 milliárd forint értékben. 2018-tól kezdődően megnőtt a támogatás intenzitása, így 2019-ben is 5 milliárd forint éves agrárbiztosítási díjtámogatásra pályázhatnak a gazdálkodók az Agrárminisztériumnál.

A Vidékfejlesztési programban elérhető támogatás a növénytermesztéssel foglalkozó termelőknek nyújt támogatást a legfontosabb természeti és időjárási kockázatokra kötött mezőgazdasági biztosítás díjához.

Mezőgazdasági támogatás

A pályázat kibővült, így az „A” típusú csomagba beletartoznak már a csonthéjas és héjas gyümölcskultúrák, a „B” és a „C” jelű konstrukciókat pedig elválasztották, előbbiben az ültetvény- és zöldségkultúrák, utóbbiban a szántóföldi növénykultúrát kaptak helyet.

A pályázati felhívásra érdemes jelentkeznie minden érintett gazdálkodónak!

Mezőgazdasági támogatás

A mezőgazdaság területén kínálkozó lehetőségeket átnézhetjük ide kattintva, a budapesti lehetőségeket itt találjuk meg. A mezőgazdaság területén meghirdetett fizikai munkákért kattintsunk ide.

A kertész, kertépítő szakmának most indul be a szezonja, ha ebben szeretnénk elhelyezkedni, megfelelő az időszak erre. Ezeket a pozíciókat itt találjuk.

Bármilyen szakmában is keresünk állást, érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, és kérjünk hírlevelet.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala