Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Összesen 2 milliárd forint értékű Erzsébet-program első elemeként meghirdetett pályázatra még 1 hétig lehet jelentkezni.

A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. tájékoztatása szerint eddig mintegy 51 ezer, többségében nyugdíjasoktól érkezett pályázatot juttattak el a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványhoz (MNÜA), ebből 49 ezer 181 pályázat sikeres. A négy kiírás keretében összesen mintegy 73 ezren részesülnek üdülési támogatásban. A kiírás normatív, aki megfelel a kritériumoknak, az automatikusan nyer a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig, de legkésőbb február 29-ig - tudatta a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. a távirati irodával.

Az MNÜA elsőként a Human-Jövő 2000 Nonprofit Kft.-vel kötött megállapodást arról, hogy az Erzsébet-program nyertes pályázói a társaság üdülőiben használhatják fel a névre szóló üdülési szolgáltatást. A programhoz eddig csatlakozott üdülők listája folyamatosan bővül. A szálláshelyekről további információ a www.erzsebetprogram.hu és a www.humanjovo.hu oldalon olvasható.

További információ a pályázatról a program honlapján, illetve munkanapokon 8 és 16 óra között a 06-1-371-3242-es telefonszámon kérhető.

Mint arról már a Profession.hu is beszámolt: az Erzsébet-program, azaz a szociális üdültetés és étkeztetés új rendszere az Országgyűlés döntése szerint az Erzsébet-utalvány forgalmazásából várható nyereségből valósul meg, a költségvetést terhelő új források bevonására nem lesz szükség.