Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 2018 novemberében bejelentett, 32 milliárd forint értékű beruházás keretében a dél-koreai óriásvállalat a Tatabányai Ipari Parkban építi fel legújabb üzemét, amelynek kapacitása évekre lefedheti az európai piaci igényeket. A fejlesztés 181 új munkahelyet teremt a térségben.

A több mint 120 éves tradícióval rendelkező Doosan-csoport piaci erejét jelzi, hogy közel 40 országban vannak jelen, 2018-as árbevételük meghaladta a 16 milliárd dollárt, továbbá több mint 38 000 főt foglalkoztatnak világszerte. A Doosan számos iparágban képviselteti magát az építőipartól az elektronikai iparig, de a hatalmas átalakulás küszöbén álló járműipar és az 5G felé is nyitnak legújabb fejlesztéseikkel.

Lendületben Tatabánya - munka, elektronika, Tatabánya

A magyarországi beruházással a Doosan az elektronikai ágazatát erősíti tovább, mely üzletágban a legfrissebb adatok szerint 7 országban termel és mintegy 2000 embert foglalkoztat. Legfontosabb partnerei között megtalálható az Apple, a Cisco, a Facebook, a Huawei, az Intel, a Nokia a Samsung és az SK Innovation.

Az új gyártóegységnek köszönhetően a Doosan a rézfólia meghatározó beszállítóvá válhat az elektromos autók (electric vehicle – EV) piacán Európában, így kedvező pozícióból vághatnak majd neki az amerikai és a kínai terjeszkedésnek is a jövőben.

Az elmúlt években három meghatározó ázsiai akkumulátorgyártó, a dél-koreai Samsung SDI és SK Innovation, valamint a japán GS Yuasa is hazánk mellett tette le a voksát, ezáltal itt hozzák létre európai gyártási központjukat. A döntések nyomán számos további, az EV ágazatban érdekelt vállalat is Magyarország mellett döntött, 2019-ben többek között az Infineon, az INZI Controls és a Toray csoport választották hazánkat elektromobilitáshoz kapcsolódó beruházásuk helyszínéül.

Magyarországnak az elmúlt évtizedekben kifejezetten élénk gazdasági kapcsolatot sikerült kiépítenie Dél-Koreával, az ázsiai ország 2019 első félévében a legjelentősebb befektetővé vált Magyarországon, emellett már két koreai vállalat is a Kormány stratégiai partnerei közé tartozik (Hankook és Samsung).

Pályamódosítás

Amennyiben Komárom-Esztergom megyében keresünk munkát, ezek a nekünk való lehetőségek.

Az elektronika területén jelenleg ezeket a nyitott pozíciókat találhatjuk.

Szakemberekre országosan, számos iparágban nagy szükség van, járjunk nyitott szemmel:

Szakmunka: 3036 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1677 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1114 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1052 álláslehetőség

Gyártás, termelés: 1052 álláslehetőség

Válogassunk a fentiek között, és figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Ha tovább növelnénk esélyeinket, frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, beruházás, elektronika, Tatabánya