Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A kunszentmiklósi vállalat mintegy kétmilliárd forintos beruházással hozza létre új üzemcsarnokát, amihez közel 500 millió forintnyi állami támogatást kapott.

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. kizárólag magyar tulajdonban lévő cég. A vállalat 2008-ban adta át az első kunszentmiklósi gyáregységet, a második, közel 3000 négyzetméteres gyártóüzemének kivitelezésével a gyártókapacitás megduplázódik majd. A beruházásnak köszönhetően a vállalat jelenlegi 261 munkahelyének megtartása mellett további munkavállalókat is alkalmazni fog, így a hatékonyság és automatizáltság növelése mellett 20 új munkahely is létrejön Kunszentmiklóson.

Az építőipar teljesítménye is igazolja az új projektet, mivel a legfrissebb adatok szerint a lakásépítések száma akár 20 százalékkal is bővülhet még ebben az évben. Ezért van szükség az olyan cégekre, amik magas hozzáadott értékű termékekkel és szolgáltatásokkal rendelkeznek.

Új tetőcserép gyár épül Kunszentmiklóson

Bármilyen pozícióban is szeretnénk elhelyezkedni, érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n több ezer álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg több mint 6500 pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel is rengeteg lehetőség vár ránk,

- szakiskolai képzettséggel ezekből hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket álláslehetőséget nézzük át,

- főiskola végzettséggel pedig itt pályázzunk.

Pályamódosítás

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk, CV-nk elkészítéséhez vegyük igénybe a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala