A IV. Esélykonferenciát, a munkahelyi esélyegyenlőség és szervezeti sokszínűség 2 évente megrendezett nagyszabású eseményét május 28-án 9 órától rendezi meg az mtd Tanácsadói Közösség.

A tervek szerint a konferencián részt vesz Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter, a díszvendég Fűrész Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztérium, család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára.

Az esemény védnöke: dr. Tari Annamária pszichológus lesz.

A konferencia keretében tárják a nyilvánosság elé az esélyegyenlőségi, sokszínűségi jó gyakorlatokat feltérképező IV. mtd Benchmark Kutatás tapasztalatait, továbbá a nézőpontok, tapasztalatok "ütköztetésével" társadalmi szemléletbeli változásokat szeretnének generálni a szervezők.

Részletes program: www.eselykonferencia.hu
Regisztráció: http://eselykonferencia.hu/Jelentkezes.aspx
Jelentkezési határidő: 2015. május 27. 12 óra

A résztvevőket innovatív előadások és interaktív, tapasztalatmegosztó kerekasztal-beszélgetések (workshopok) várják. Amiről biztosan szó lesz: a generációk együttműködését elősegítő vállalati gyakorlatok a kutatás tükrében.

Bemutatnak néhány jó gyakorlatot a generációs sajátosságok, avagy életkor-tudatos HR-politika kialakításához. Hogyan vonzzuk a fiatal generációkat a céghez, illetve hogyan segítsük a beilleszkedésüket, hogyan működjenek együtt a különböző korosztályok?

Generációs sokszínűség a munkahelyen

A témák között a generációk közötti együttműködés és tudásátadás menedzseléséről, az életkori diszkrimináció kiküszöböléséről, az idősebb munkavállalók hatékony foglalkoztatásáról, valamint a többgenerációs munkaerő és az életkori sokszínűség üzleti előnyeiről is szó lesz.

A szakmai konferenciát díjátadó gálával koronázzák, amelynek célja a szervezeti sokszínűség, és a multigenerációs vállalati intézkedések terén kimagasló eredményeket elért vállaltok elismerése. A gálaest színvonalát és hangulatát a Paradance Company nevű kerekesszékes tánccsoport és a Dózsa György Gimnázium táncos növendékeinek közös programja emeli tovább.

Az esemény háziasszonya Márton-Koczó Ildikó lesz.

Néhány név, akik már elfogadták felkérést és közreműködőként részt vesznek a konferencián:

Fűrész Tünde (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
dr. András Klára (EGIS Zrt.)
Bognár Károly (KÖVET Egyesület)
Szűts Ildikó (OHE)
Kovács Krisztina (HP Magyarország Kft.)
Gazsi Zoltán (eisberg Kft.)
Bohács Bernadette (Ericsson Kft.)
Horváth Ágnes (McDonald's Magyarország Kft.)
Magyar Miklós (XEROX)
Dr. Tardos Katalin (MTA, mtd Tanácsadói Közösség)
Füredi Júlia (Unicredit Bank Zrt.)
Fehér Zsolt (Assessment Systems)
Kaszás Helga (EUREST Kft.)
Láng Zsolt (Coca-Cola HBC)
Fertetics Mandy (BCSDH)
Kürti Lászlló (AON Hewitt)
Grócz Mária (British Telecom)
dr. Révész Bálint (K&H Bank Zrt.)
Kamarás Zsuzsanna (Provident Zrt.)
Újhegyi Ákos (Telekom)
Simon Szilvia (Dorsum Zrt.).

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!