Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Akármilyen hivatást is választ az ember, az első lépés döntő jelentőségű lesz a továbbiakban. Első cég, első szerelem – létezik ilyen egyáltalán? A lassan 20 évessé cseperedő magyar szoftverfejlesztő vállalat, az Abesse határozottan igennel válaszol a kérdésre. Meggyőződését segíti a tapasztalata, mentorok serege, egy különleges filmsorozat, na meg egy kivételes panorámát biztosító tetőtér is.

Nem bánod meg, ha a szakmai, támogató cégkultúrát választod

15 ember nem tévedhet egyszerre! Ők azok az egyetemista fiatalok, akik idén csatlakoztak az Abesse gyakornoki programjához. Szerencsések, hogy a nem hivatalosan Abesse-keltető kódnevű folyamat során nem a hagyományos kezdők státuszát élik át. Az Abesse-család ugyanis olyan szakmai és emberi közösség, amelyik az új tagjait is kiemelt figyelemmel kíséri, támogatja, nevelgeti.

Az elveszettség érzése úgyszólván ismeretlen az Abesse berkeiben, hiszen az újoncokat dedikált mentorok segítik a fejlesztővé válás bugokkal, rövid határidőkkel és megfeszített munkatempóval járó útjaikon.

Nem bánod meg, ha az izgalmas céges programok mellett döntesz

Miben más e budapesti székhelyű vállalat? A legfontosabb, hogy az itt dolgozó 120 ember vállvetve és biztosan kódolva segíti egymás munkáját. A gyakornoki programban résztvevők sokat tanulnak ugyan mentoruktól, de a cég is tőlük. A családiasság egyik fontos jellemzője ugyanis, hogy folyamatos fejlődést tesz lehetővé mindenki számára. A cégméret átlátható, barátságos, és az Abesse-keltető friss tagjait sem bújtatják el egy projektszoba poros mélyén (különben is, itt egy modern, tiszta, inspiráló irodai környezetről beszélünk).

A kollégák ráadásul nemcsak a munkában, hanem a szabadidejükben is megtalálják egymást: többféle sportklub működik, amely megdolgoztatja a nyers izmokat és a szellemet egyaránt. A különféle kirándulások, a jól szervezett közösségi élet pedig még a legmegrögzöttebb ülőmunkást is kiragadja a képernyő elől.

Nem bánod meg, ha az Abesse perspektíváját tartod fontosnak

Gyakornoknak lenni az Abessénél projekteket, nagyvállalati megbízatásokban való egyre aktívabb részvételt jelent. A sokféle feladat mellett képzésekben erősíthetik tudásukat az Abessénél kezdők (és haladók).  Éles a környezet, azaz a mélyvízbe dobnak, de ott úsznak mellet a támogatást nyújtó mentorok is. A fiatal Abessések nyugodtan tempózhatnak, csak folyamatosan, útmutatás mellett érnek majd a komolyabb vizekre. Itt ráadásul rögtön hasznosnak érzi magát a gyakornok, nem egy apró, a gépezetben tehetetlenül forgó alkatrésznek. Munkájának kézzelfogható üzleti eredményéről gyorsan meggyőződhet: a visszajelzés azonnali és pontos. Így könnyű fejlődni!

„Ha szakadékba nézel, a szakadék is visszanéz beléd.” – tartja a mondás, amely egy élete végén mentálisan összeomlott német filozófustól származik. Itt nincs szakadék, sem félelmetes perspektíva, csak professzionális munka, kiteljesedés – és egy pazar tetőtéri kilátás, hogy ne csak a programsor legyen az egyetlen munkahelyi néznivaló. (Akit persze a home office kellően introvertált lehetőségei vonzanak, az is megtalálhatja a számítását.)

Nem bánod meg, mert itt pezseg az élet

Talán az eddigiekből is kitűnik: kicsi a bors, de erős, vagyis az Abesse nem nagyvállalat, de a benne folyó munka minősége, a belső élete, a gyakornokoknak felkínált tanulási lehetőség még a legnagyobbaknak is dicséretére válna.

Idén egy különleges filmtrilógiával mondja el az érdeklődő egyetemistáknak: ha most jól (értsd: az Abesse gyakornoki programjában való részvételben) döntenek, évtizedek múlva, mondjuk 2046-ban, 2052-ben is jó döntésnek fogják tartani. Kezdd nálunk a jövőd, íródik ki a filmek végén az üzenet.

Ez egy gyönyörű pillangóhatás, amelynek első fázisa az Abesse-irodában indul.

 (X) – fizetett tartalmi együttműködés