Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Dieter Zetsche, a Daimler AG igazgatója azt is bejelentette, hogy a gyár dolgozóinak létszámát 3000 főre növelik.

A tervek szerint 100-120 ezer gépkocsit gyártó kecskeméti gyár a rastatti gyárral együtt most már elegendő a kapacitásuk arra, hogy ki tudják elégíteni a részben új vevői igényeket is a prémium-kompakt kategóriában is. Az igazgató bejelentette: az új B-osztály autóira több mint százezer rendelés érkezett eddig. Dieter Zetsche közölte azt is: kezdeményezni fogják a munkaidő rugalmas kialakításának a bevezetését, és az eredetileg tervezettnél 500 fővel több embert vesznek fel.

Frank Klein, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója történelminek nevezte azt, hogy négy évvel a befektetési döntés után valósággá vált a „Mercedes-Benz Made in Hungary”. A gazdaság és a kormányzat részéről is komoly támogatást kaptak, kiemelte a Kecskemét városával kialakult kiváló együttműködést. Hozzátette az év második felében egy négyajtós kupé gyártásának az előkészületeit is megkezdik Kecskeméten, melyből az első eladásra gyártott autó 2013-ban hagyja el a gyárat.

 Beindult a Mercedes-gyár

Orbán Viktor miniszterelnök és Dieter Zetsche, a Daimler AG igazgatóságának elnöke megtekinti a kecskeméti gyárat az ünnepélyes megnyitó előtt.

MTI Fotó: Kovács Tamás 

A gyárlátogatáson bemutatták a teljes gyártósort. Az ismertetőn elhangzott: 4 óra 20 perc alatt készül el egy személygépkocsi, amelyet 130 „állomáson” szerelnek össze. A karosszéria üzemben 640 robot „dolgozik”, és a fényezőüzemben 12 féle színre tudják festeni az autókat.

A stuttgarti székhelyű Daimler-Benz konszern 2008. június 18-án jelentette be, hogy Magyarországon fogja gyártani új generációs Mercedes A és B modelljeit, s hogy a mintegy 800 millió eurós beruházással megvalósuló, 2500 főt foglalkoztató üzemet Kecskeméten építik fel. Magyarország történetének egyik legnagyobb zöldmezős beruházása a közvetlen foglalkoztatottakon kívül a beszállítói körben további 10 ezer munkahelyet teremt.
 

Mercedes állásokért kattintson ide! >> http://www.profession.hu/allasok/mercedes-benz-manufacturing-hungary-kft/1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,21134