A Hungexpon szeptember 5. és 8. között rendezik meg azt az egyedülálló eseményt, ahol a nők lesznek a középpontban. A kiállításon a Profession.hu csapata is megjelenik és személyesen ad tanácsot a munkakereséssel és munkavállalással kapcsolatban érdeklődők számára.

A nők a mindennapi élet hősei: több fronton vívják napi csatáikat anyaként, kollégaként és feleségként. A rendezvény számukra tár fel egy olyan komplex világot, mely segít, hogy életük legnagyobb kihívásaira sikeres válaszokat adhassanak, és mindazt a törődést és figyelmet megkapják, mely jár nekik.

Család, karrier
Női lélek
Megújulás, szépségápolás
Egészség
Lakberendezés
Gasztronómia

A felsorolt hat fő tematika szerint épül fel a kiállítási terület, a színpadi előadások és programok. A férfiakat és a csemetéket a "gyerek- és pasimegőrző" várja, ahol játszóházban vagy tesztvezetésen múlathatják az időt, amíg a család hölgytagjai tájékozódnak a munkavállalási lehetőségekről, szépülnek, feltöltődnek és pihennek.

A témák házigazdái a TV2 ismert műsorvezetői: Andor Éva, Demcsák Zsuzsa, Gombos Edina, Joshi Bharat, Tatár Csilla, Várkonyi Andrea és Papp Gergő.

Család és/vagy karrier

A házigazda Gombos Edina lesz, aki meghívott vendégeivel és beszélgető partnereivel járja körbe a témát. A beszélgetéseken többek közt szóba kerül a család és/vagy karrier témaköre, és az érdeklődők meghallgathatnak egy beszélgetést egy multinacionális vállalat HR igazgatójával.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Mi a coaching?

A CoachOK Szakmai Szövetség vezetője, Wiesner Edit beszél majd arról, hogy mit is jelent ez a manapság annyira divatos irányzat. Kinek, és miért szükséges - kibontva ennek a területnek szépségét, hatékonyságát.

Nóra a rengetegben

A gyerekvállalás utáni útkeresés a munkában, új életszakaszok, pályamódosítás. Szó lesz az önértékelésről, önmagunkba vetett hitünkről, valamint az új utakra lépéshez mozgósítandó erőforrásokról is.

A színpadi programok mellett az előadók és a kiállítók tanácsadás keretében személyre szabott válaszokat és segítséget adnak.

A Csupa Nő nyitva tartása alatt a látogatók díjmentesen vehetik igénybe a parkolót és a kiállításon működő minden egyéb tanácsadást és szolgáltatást.

A programokról, belépőkről és érdekességekről további részleteket is megtudhat a rendezvény weboldalán és Facebook oldalán, ahol akár belépőket is nyerhet.

Csupa Nő - Vásár és figyelem csak Neked!