Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Nincs munkaszerződés feltételek nélkül

A betöltendő pozícióknál széles a felelősségi kör, a munkát folyamatos munkarendben kell végezni, tekintet nélkül a hétvégékre és az ünnepnapokra, sőt még betegszabadság sincs. A munka vezetői képességeket éppúgy megkíván, mint kiemelkedő rugalmasságot, kooperativitást, kreatív problémamegoldó képességet, némi idegen nyelvtudással fűszerezve.

Szükséges feltételek közt szerepel az empátia, az elkötelezettség, a türelem és a határozott fellépés. Mivel a feladatok csapatban végezendők, a partneri hozzáállás és nyitottság is elengedhetetlen, és nem ritkán kell egyszerre akár több dologra is figyelni. A tökéletes jelölt az lehet, aki nemcsak egy állást keres, hanem több évtizedes távlatokban a magánéletét is a pozícióhoz alakítja.

A munkavégzés helye rugalmas, sőt, elvárás a napi többszöri terepmunka. Előnyt jelenthet, ha valaki aktív életet él, és ha teheti, egy nagy sétával zárja a napját, esetleg a parkok, erdők rendszeres látogatója.

Fárasztónak tűnik? Igen, mégis emberek milliói választják.

Állások kiemelten hosszútávra, amelyeket kiváltság betölteni - álláskeresés, kiváltság, versenyképes boldogság

Pénz beszél…?

Aligha, hiszen ezekért az állásokért egy forint fizetés sem jár.

Miért éri meg…?

Mindannyian olyan munkahelyre vágyunk, ahol nap, mint nap érezzük a megbecsülést; fontos és elengedhetetlen a jelenlétünk, a vezetőnkkel való viszony pedig kölcsönös bizalomra, őszinteségre épül. Ha mindez kedvünkre való feladatokkal párosul, mi több, a munkaidő szinte mindig jó hangulatban telik, az már tényleg felülmúlhatatlan!

A betöltendő pozíciók számos kihívást és sikerélményt rejtenek, a juttatási csomag pedig páratlan: életre szóló, hűséges társat kapunk, akinek legfőbb hitvallása, hogy színessé tegye a legszürkébb hétfőket és a legfáradtabb péntekeket is. Garantált a stresszmentes, bolondos, boldog munkakörnyezet, és a feltétel nélküli odaadás.

Mindent egybevetve a juttatás: önzetlen rajongás és versenyképes boldogság, némi ráfordítással.

A megfelelő pályázó jelentkezését jelenleg masszőr, tréner, marketing menedzser, tanár és őrző-védő munkatárs pozíciókra várják. A lényeg, hogy tudjon szeretni és szeresse, ha viszont szeretik!

A betöltendő pozíciókat Maxi, Karcsi bácsi, Bubu, Lina és Barnabás hirdette meg, a Vigyél Haza Alapítvány bentlakó kutyusai, akik gazdát keresnek.

A gazdikra kiírt pályázatok részletei:

Barnabás visszafogott, de lelkes ifjú kan kutyusként keresi masszőr barátját!

Lina keresi trénerét, akivel kellően sportos, minőségi és változatos életet élhet!

Maxi négy éves robusztus, határozott kanként keresem őrző - védő munkatársamat!

Masni keresi marketing menedzser pajtiját, akivel naphosszat PRkodhat majd!

Karcsi bácsi picit öreguras kutyusként, de töretlenül keresi tanár kollégáját, aki megoszthatja vele az iskolában történteket!

Készítette: Profession.hu

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, hosszútávú lehetőség, kiváltság, versenyképes boldogság