Az NNG Kft. munkatársainak létszáma a napokban lépte át a 400 főt, és további 60 fejlesztői pozícióra várja a jelentkezéseket, köztük a legjobb női programozókét is, akik belépését a vállalat 10 százalékos női kvóta felállításával szorgalmazza. A budapesti székhelyű cég a lépéssel utat és példát akar mutatni a hazai szoftverfejlesztési piacon, ahol jellemzően férfi szakemberek dolgoznak.

Az NNG az autóipari beszállítók és autógyártók megnövekedett keresletének kielégítése érdekében a legkvalifikáltabb és a legígéretesebb 60 - köztük a legjobb női - programozóval tervezi bővíteni fejlesztőgárdáját 2013-ban. A toborzási kampány egyik fő célja, hogy a cég növelni tudja női programozóinak számát, ennek érdekében 10 százalékos kvótát állít fel.

,,A női látásmód nélkülözhetetlen az IT területén is, és a kimagaslóan tehetséges női programozók közül néhányan már nálunk dolgoznak. A további szakembereket folyamatosan keressük és várjuk sorainkba, természetesen a tehetséges férfi programozókkal egyetemben" - kommentálta a lépést Balogh Péter, az NNG vezérigazgatója.

Az NNG a bizonytalan nemzetközi gazdasági helyzet ellenére folyamatosan bővíti kapacitásait és példaértékű mutatókkal büszkélkedhet a hazai cégek között. A vállalat 2012 első félévében 44 százalékkal növelte árbevételét a tavalyi év azonos időszakához képest, az elkövetkező három évben pedig 20 milliónál több navigációs licenszet tervez értékesíteni világszerte.

A vállalat létszáma az elmúlt egy évben közel 100 fővel 400-ra nőtt. Ez indokolttá tette a nagyobb irodaházba való költözést is, mely elnyerte a ,,Év Irodája 2012" címet. Az NNG üzleti sikereinek alapját az autóipari szektorban elért eredmények jelentik, amely területhez tevékenységének 80 százaléka kötődik. Ahhoz, hogy a legmagasabb színvonalú navigációs megoldásokat szállítsa partnereinek, tudatosan keresi Magyarország legjobb pályakezdő és már tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztőit és programozóit.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

,,Az NNG a régió egyik leginnovatívabb IT közösségének ad otthont. A hazai IT-szektor egyik legkedveltebb munkahelye vagyunk, és nemrég költöztünk be új, díjnyertes irodaházunkba, amely mindehhez méltó, modern és inspiratív környezetet biztosít"- mondta el Balogh Péter, aki alapítóként maga is szoftverfejlesztőként kezdte a cégnél. ,,Nálunk nem csak kódsorokat írnak a kollégák, hanem a legnagyobb autómárkák műszerfalaiba kerülő multimédiás rendszerekre terveznek navigációs szoftvereket. Az eredmények nálunk kézzel foghatóak, szerte a világon használtak és keresettek" - tette hozzá Balogh Péter.

Balogh Péter biztos abban, hogy az új munkatársak komoly hatással lesznek a globális üzleti célok teljesítésére és a navigációs iparág formálására. ,,Az NNG új és jelenlegi munkatársai számára - legyenek akár nők, akár férfiak - olyan munkát kínálunk, amivel 20 millió autóba tudják beírni nevüket világszerte a következő években. Örülünk, hogy a mai gazdasági helyzetben ilyen lehetőségeket tudunk nyújtani Magyarország legjobb programozóinak" - hangsúlyozta a vezérigazgató.

A felvételi eljárásról tájékozódni és a pozíciókra jelentkezni az NNG honlapján lehet a www.nng.com/jobs oldalon.