Szakmunkás lehetőségek év elején

2019. január 08. Forrás: Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A jó szaktudásra mindig szükség van, ezért is találhatunk jelenleg több mint 1800 szakmunkás álláshirdetést a Profession.hu-n!

Önnek ajánlott állások

A kiváló szaktudással rendelkező, munkáját lelkiismeretesen elvégző munkásokra mindig szükség van. Nézzük, hogy 2019 elején, milyen nyitott pozíciókkal találkozhatunk!

Túlnyomórészt teljes munkaidős foglalkoztatásra várják a szakképzett munkaerőt országszerte, de 4 vagy 6 órás részmunkaidős állásokat is bőven találhatunk. Lássuk, hogy melyik szakmákban vár ránk a legtöbb lehetőség!

Több száz bolti eladót keresnek! A meghirdetett állások nagy része a fővárosban vár ránk, és számos lehetőséget találunk a Pest megyébenis.

- Több száz raktáros munkatársat keresnek országszerte! A budapesti lehetőséget itt találjuk, a Pest megyei állásokért ide kattintsunk, illetve a Bács-Kiskun megyében, Jász-Nagykun-Szolnok és Veszprém megyében meghirdetett állásokat is nézzük át.

- Számos gépjárművezetői, sofőr, futár állást böngészhetünk át, ha ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni.

- Nagy szükség van gépkezelőkre is! Több száz gépszerelőt keresnek, és számos  lehetőséget találunk hegesztőkéntis, illetve rengeteg pozíció közül választhatunk lakatosként, géplakatosként.

150 állás vár a villanyszerelőkre, amiknek jelentős része budapesti lehetőség.

Rengeteg nyitott pozíció várja a szakácsokat, számos betöltetlen állásra van esélyük a pultosoknak, felszolgálóknak, pincéreknekcukrászok és pékek pedig itt böngészhetik át a nekik szóló lehetőségeket.

- Nyitott helyekre pályázhatnak a műszerészek, és sok helyen keresik a  víz-, gáz- és fűtésszerelőket is.

Pályakezdő szakmunkásokra épp úgy van kereslet, mind tapasztalt kollégáikra:

- A frissen végzett szakemberek  900 állásra jelentkezhetnek az országban.

- Az 1-3 éves tapasztalattal rendelkező szakmunkásokat 1600 pozícióban várják országszerte.

- Míg a 3-5 éves szakmai tapasztalatot felmutató munkaerőt 1700 lehetőség várja.

 

Hogy gyorsabban találjunk számunkra megfelelő állást, mindig frissítsük önéletrajzunkat! A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük segítséget nyújtanak ebben számunkra.

Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További cikkek az álláskeresésről
További cikkek az álláskeresésről
www.facebook.com/Profession.hu

Kapcsolódó témák

-

Reggelek, mostantól másképpen

2019. január 15.
Sokszor érezzük úgy reggelente, hogy összecsapnak a fejünk felett a hullámok. Még el sem indult a nap és már korán reggel úgy érezzük, hogy kifutottunk az időből. Bővebben

-

Új pozícióban az új évben?

2019. január 07.
Miért ne válthatnánk valóra 2019-ben a már régóta dédelgetett munkahelyváltás ötletét? Ha pedig nem keresünk aktívan új pozíciót, akkor is érdemes nyitott szemmel járnunk! Bővebben