Támogatják a hűtőházak és gombaházak építését

2018. július 09. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

180 agrárvállalkozást 18 milliárd forinttal támogatnak a gombaházak és hűtőházak építésében. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

180 agrárvállalkozás 18 milliárd forintos támogatással épít vagy fejleszt gombaházakat és hűtőházakat.

A Vidékfejlesztési programban a gombaházak és a hűtőházak közül elsőként valósult meg az országban a Hanság-Fertőmenti Zöldség-Gyümölcs Termelői Értékesítő Szövetkezet hűtőháza. A csornai fejlesztés mintegy 150 millió forint támogatással készült, 256 millió forintos összköltséggel. A fél év alatt felépült létesítmény összesen 450 tonna kapacitású. A Hanság-Fertőmenti Zöldség-Gyümölcs Termelői Értékesítő Szövetkezetnek jelenleg mintegy ötven tagja van, fő termékük az alma és a vöröshagyma, de termelnek káposztaféléket, gyökérzöldségeket és konzervipari paprikaféléket is.

A támogató program célja, hogy segítse azon vidéki agrárvállalkozásokat, amelyek a fejlesztésekkel munkahelyet teremtenek, hatékonyabbak és versenyképesebbek tudnak lenni. A korszerű beruházásokkal az energiafüggőségüket is csökkenteni tudják a vállalkozások.

A csornai beruházás során napelemeket is telepítettek a hűtőházra. A fejlesztésnek köszönhetően egész évben, folyamatosan tudják biztosítani az áruellátást a térségben, így pedig csökken a piaccal szembeni kiszolgáltatottság is.

Mindig érdemes az agrár szektorban kínálkozó munkalehetőségeket megnéznünk és pályáznunk végzettségünknek, munkatapasztalatunknak megfelelően.

Bármilyen pozícióban is szeretnénk elhelyezkedni, érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu