Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az idei évben is meghirdette a Pénzügyminisztérium a nyári diákmunka programot, aminek keretében a 16-25 év közötti diákok kaphatnak munkalehetőséget. A program összköltsége 3 milliárd forint.

Újdonság a programban, hogy ezentúl a mezőgazdaság és vendéglátás területén működő vállalkozásoknál is támogatható a diákok foglalkozatása a területi, települési önkormányzatok és az önkormányzati fenntartású intézmények mellett.

A foglalkoztatás legfeljebb napi 8 órás lehet. A munkabér és a kapcsolódó szociális hozzájárulási adó együttes összegének 75 százalékát térítik meg a munkáltatónak. A további bérköltséget és járulékait a foglalkoztatónak kell viselnie.

A program célja, hogy a diákok már korán munkatapasztalatot szerezzenek és jövedelemhez is juthassanak.

Tavaly több mint 27 ezer fiatal kapott munkát a program keretében. Az idei évben ismét közel 25-30 ezer diák számára biztosíthatnak munkát a nyári időszakban.

A jelenleg meghirdetett diákmunkákat itt tudjuk megnézni.

Nyári munka diákként

Már a tanulmányok során érdemes hangsúlyt fektetni a szakmai tapasztalatok megszerzésére, és diákmunkán, illatve gyakornoki pozícióban elhelyezkedni. A legfrissebb szakmai gyakornoki pozíciókat itt tudjuk átnézni!

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó gyakornoki, részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala