Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Kiss János alpolgármester ismertette, hogy az elektronikai berendezéseket és alkatrészeket gyártó kínai Ten Pao cégcsoport első Ázsián kívüli gyárát egy 4,5 milliárd forintos beruházás-sorozat első lépéseként nyitotta meg a borsodi megyeszékhelyen. A magyar érdekeltségű szerszámgyártó Spinto Hungária Kft. 5,9 milliárd forintot fektet be miskolci szerszámgyártó üzemébe, míg az autóiparban érdekelt japán GS Yuasa 8,8 milliárd forint értékű miskolci beruházást indít.

800 szakembert várnak Miskolcon - álláskeresés, munka, szakma

Az alpolgármester tájékoztatása szerint a három új befektető 2018-ban építi ki termelési kapacitásait, és 2019-től már teljes fordulatszámmal dolgozhatnak a miskolci gazdaságban. A nyolcszáz új munkahely teremtése mellett a beruházások további lendületet adnak a város növekvő gazdaságának.

Kiss János kiemelte, hogy a befektetések szervezésén célirányosan dolgozó  Miskolc Holding Zrt. tudatosan azokat a társaságokat próbálja meg Miskolcra csábítani, amelyek nagy termelékenységgel dolgoznak és magas hozzáadott értéket állítanak elő.

Ha Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keresünk munkát, nézzünk szét a több mint 350 nyitott pozíció között.

Értékesítés, kereskedelem: 108 álláslehetőség

Szakmunka: 87 álláslehetőség

Gyártás, termelés: 66 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 63 álláslehetőség

Mérnök: 53 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre és figyeljük a legfrissebb állásokra is. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munkahely, munka, szakma, Miskolc