Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az utóbbi hat évben nagymértékben nőtt az új munkahelyek száma, ezért is van nagy szükség képzett munkaerőre.

Az új technológiák, eljárások folyamatos megjelenése miatt azok megismerését minél gyorsabban be kell építeni az oktatásba, hogy az iskolapadból kikerülők az aktualitásoknak megfelelő, használható szaktudással rendelkezzenek. Pölöskei Gáborné, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára elmondta, hogy a szakképzési és a felnőttképzési törvény módosítására azért is van szükség, hogy rugalmasabbá váljanak a képzések.

Az NGM célja a duális szakképzési lehetőségek további szélesítése, a szakképzés és a gazdaság kapcsolatának még szorosabbá tétele. Továbbá fontos, hogy a felnőttképzés szabályozásának módosításával a munkaerőhiány kezeléséhez új rugalmas képzési lehetőségeket biztosítsanak.

Szükség van a képzett munkaerőre

Már a tanulmányok során érdemes hangsúlyt fektetni a szakmai tapasztalatok megszerzésére, és gyakornoki pozícióban elhelyezkedni. A legfrissebb szakmai gyakornoki pozíciókat itt tudjuk átnézni!

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó gyakornoki, részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala