Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A szociális dolgozók fizetésemeléséről már korábban beszámoltunk részletesen, miszerint 5 év alatt 60%-os béremelkedés zajlik le az ágazatban.

A szektorban dolgozó egészségügyi végzettségűek és egészségügyi munkakörben dolgozók, azaz mintegy 3300 foglalkoztatott további bérkiegészítést kap most. 2018 januárjától 1,4 milliárd forintból valósul meg a fejlesztés.

A szociális ágazatban dolgozó 90 ezer munkavállaló mintegy 800 ezer embert segít. Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár hangsúlyozta, hogy az ágazatban dolgozók elkötelezett és minőségi munkát végeznek, kiemelt figyelmet érdemelnek. Tevékenységük pedig lehetővé teszi, hogy egyre többen térjenek vissza családtagjuk gondozása helyett a munkaerőpiacra.

Béremelés a szociális gondozóknak

Érdemes megnéznünk a legfrissebb állásokat az egészségügy területén, az ágazat Budapesten meghirdetett pozícióiért pedig kattintsunk ide.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra itt, iPhone-ra itt.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala