Fejlesztés a gépjármű-logisztika területén

2017. október 13. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A gépjármű-logisztikára szakosodott Hödlmayr Hungária Logistics Kft. 30.000 négyzetméterrel bővíti raktárterületét Győrben.

Önnek ajánlott állások

Jelenlegi területének közel 10 százalékával, azaz 30.000 négyzetméterrel bővíti győri raktárterületét a cég. A fejlesztéssel Magyarországra, Csehországba és Szlovákiába szánt járműveket tud majd raktározni és kiszállítani a vállalat. Az új területen 1500 jármű elhelyezése lesz lehetséges.

A Hödlmayr Hungária Logistics Kft. a gépjármű-logisztikai ágazat egyik legnagyobb magyarországi munkaadója, jelenleg 340 embert foglalkoztat, a bővítéssel tízzel nő az alkalmazottak száma.

A teljes feljesztés saját forrásból valósul meg, a beruházás 620 millió forintból jöhet létre.

A Hödlmayr Hungária Logistics Kft. meghosszabbította szerződését az Audi Hungaria Zrt.-vel, így a jövőben is a vállalat végzi a kiszállítás előtt a kész autók átvételét és raktárkezelését. A fejlesztéssel és az együttműködés meghosszabbításával előzetes becslés szerint 2018. és 2020. között 500.000 járművet fog átvizsgálni Győrben a cég.

Fejlesztés a gépjármű-logisztika területén

Érdemes átnéznünk a győri álláslehetőségeket, megnéznünk a logisztika és a gyártás területén kínálkozó lehetőségeket.

Figyeljük folyamatosan a legfrissebb álláslehetőségeket, és keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt – Androidra itt, iPhone-ra itt.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu