Az NNG nyerte Az Év Irodája 2012 díjat

2013. február 18. Forrás: NNG

Hasznos: - + Nyomtat

Az IGo Navigáció fejlesztőjeként ismert NNG Kft. új székháza Az Év Irodája 2012 elismerést kapta az iroda.hu csoport szervezésében megrendezett versenyen.

Önnek ajánlott állások

A közel egy évtized alatt a navigációs szektor meghatározó szereplőjévé fejlődő NNG 2012 októberében költözött a mintegy 400 munkatársának inspiráló munkakörnyezetet kínáló óbudai épületegyüttesbe.

A globálisan egyre nagyobb piacot kiszolgáló NNG korábbi irodáit kinőve tavaly év végén költözött a Budapest III. kerületében található irodaházba. A munkatársak bevonásával terveztetett kétszer négyszintes székhely funkcionálisan és ergonómiailag is a legmegfelelőbb munkakörnyezetet adja az ország legjobb programozóinak és fejlesztőinek. Az impozáns központ ötvözi a nemzetközi autóipari vállalatvezetők fogadására alkalmas szerepet az élhető és barátságos munkahellyel.

Az Év Irodája 2012 - NNG

Az Év Irodája címére 2012-ben huszonkét cég pályázott. A közönségszavazás alapján az NNG irodája végzett az első helyen, a szakmai zsűri előtt hasonlóan eredményesen szerepelt a vállalat. A díj odaítélése során a zsűri az irodák ergonómiai kialakítását, a térszervezést, a designt és az alkalmazott kreatív megoldásokat is értékelte.

 NNG 

,,Erős verseny folyik a piacon a legjobb programozókért, ezért arra törekedtünk, hogy jelenlegi és új kollégáink a lehető legideálisabb körülmények között dolgozzanak és jól érezzék magukat új munkakörnyezetükben. A székház kialakítása és tervezése során részt vállaló kollégák ötleteivel vált ez az épület igazán a miénkké" - mondta Balogh Péter, az NNG Kft. vezérigazgatója.

NNG recepció

A munkaidejét jellemzően ülve töltő dolgozó számára kiemelten fontosak a kényelem és a pihentető testmozgást kínáló szolgáltatások. A 6300 m2 alapterületű irodaházban ennek megfelelően az NNG úgy alakította ki a munkaállomásokat és választotta a lehető legkényelmesebb irodai székeket és asztalokat, hogy minimális terhelés érje a dolgozókat.

  NNG iroda  

A nyugalomra vágyók az épületekben elhelyezett ,,zero gravity" masszázsszékekben pihenhetik ki magukat. Akik az aktív pihenést választják, erőt gyűjthetnek a játékszobában.

   NNG játékszoba   

A vállalat támogatja a kerékpáros munkába járást is: az épületben biciklitárolót alakítottak ki, melyhez szervízsarok, kényelmes öltöző és zuhanyzóblokk is társul.

   NNG kerékpár   

Az NNG munkatársai munkaidejük jelentős részében megbeszéléseken és közös ötleteléseken vesznek részt. Ezért az NNG különös figyelmet fordított az épület tervezése során arra, hogy inspiráló közösségi tereket, otthonos break-outokat, tágas étkezőt és konferenciatermet alakítson ki.

  NNG  

A MádiLáncos Studio által tervezett belső terekben az NNG arculata lépten-nyomon visszaköszön: az iroda eligazító rendszere a cég navigációjából jól ismert POI ikonjait és narancssárga csíkot felhasználva és továbbgondolva alakult ki.

 

- Profession.hu

www.facebook.com/Profession.hu

Keressen a cikkek között

A cikkekben való kereséshez írja be a kulcsszót, és nyomja meg az OK gombot.

Kapcsolódó témák

-

A hatékony munkanap titkai

2017. szeptember 25.
Tippek arra, hogyan növeljük a munkahelyi hatékonyságunkat. Bővebben

-

A kreativitáson túl: ilyen grafikusként dolgozni

2017. szeptember 22.
Benéztünk a kulisszák mögé, és egy grafikust kérdeztünk a hétköznapjairól, a szakma előnyeiről és legnagyobb kihívásairól. Lássuk a válaszait! Bővebben