-
Érkező vendégeink fogadása és asztalhoz kísérése, Étlapok és itallapok kiosztása, Vendégeink tájékoztatása, Asztalfoglalások kezelése, Étel és ital rendelések felvétele, Prémium boraink értékesítése.máj. 28.
-
Padló, bútorok, egyéb berendezési tárgyak söprése, porszívózása, mosása, törölgetése, Takarítás a vendégtérben, konyhában, mosdókban, öltözőkben, étterem bejáratánál, teraszon Fertőtlenítő, tisztálkodási szerek cseréje, töltése Szemét felszedése, szemetes tartályok kiürítése, Kon...máj. 25.
-
Konyhai előkészítési feladatok ellátása, beérkező eszközök, edények, poharak mosogatása, konyha, mosogató és előkészítő egységek tisztán tartása.máj. 24.
-
A bedobozolt ételek és a szükséges kiegészítők (evőpálcika, szószok, stb.) összekészítése a kiszállításhoz. Napi pálya töltése.máj. 24.
-
Nyersanyagok feldolgozása, párolás, főzés, sütés, ételeink elkészítése receptúra szerint.máj. 23.
-
- Az érkező vendégeink fogadása, - étel- és italrendelések felvétele, - a vendégek udvarias kiszolgálása, - az asztalok terítése és leszedése, - kávégép kezelése, - alkoholos és alkoholmentes italok és koktélok elkészítése, - valamint a pult tisztán tartása. ...máj. 23.
-
- Az étlapon szereplő ételek receptúra szerinti elkészítése, - nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése), - hatékony alapanyagfelhassználás, - segédszemélyzet munkájának irányítása, összehangolása, - kollégákkal való hatékony együttműködés - saját pálya t...máj. 22.
-
Ismerd meg a sushi varázslatos világát, Tanuld meg a sushi készítés mesterségét tapasztalt sushi séfek vezetésével, Ha nem vagy szakács, akkor szerezz egy piacképes szakmát, Ha szakácsként dolgozol, gazdagítsd a szaktudásod!máj. 22.
-
Telefonon és interneten érkező rendelések felvétele és rögzítése, A rendelésekhez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása, A felmerülő problémák megoldása.máj. 22.
-
Ismerd meg a sushi varázslatos világát, Tanuld meg a sushi készítés mesterségét tapasztalt sushi séfek vezetésével, Ha nem vagy szakács, akkor szerezz egy piacképes szakmát, Ha szakácsként dolgozol, gazdagítsd a szaktudásod!máj. 22.
-
Az elkészült ételek felhelyezése az éttermi futószalagra, A futószalag kínálatának folyamatos ellenőrzése, Saláták és sütemények készítése.máj. 20.
-
Az érkező vendégeink fogadása, étel- és italrendelések felvétele, a vendégek udvarias kiszolgálása, az asztalok terítése és leszedése.máj. 20.