Kuzama Trade Kft
Szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás ● Éttermi, mozgó vendéglátás
3,7

1065 Budapest, Podmaniczky utca 21.
25-50 munkavállaló
2018 óta

12 találat

0 találat (összesen 12)

 • Felszolgáló/ Pultos Karriertipp!

  1072 Budapest, Dob utca 20.
  Érkező vendégeink fogadása és asztalhoz kísérése, Étlapok és itallapok kiosztása,  Vendégeink tájékoztatása, Asztalfoglalások kezelése, Étel és ital rendelések felvétele, Prémium boraink értékesítése.
  máj. 28.
 • Takarító

  1065 Budapest, Podmaniczky utca 21.
  Padló, bútorok, egyéb berendezési tárgyak söprése, porszívózása, mosása, törölgetése, Takarítás a vendégtérben, konyhában, mosdókban, öltözőkben, étterem bejáratánál, teraszon Fertőtlenítő, tisztálkodási szerek cseréje, töltése Szemét felszedése, szemetes tartályok kiürítése, Kon...
  máj. 25.
 • Mosogató-konyhai kisegítő Karriertipp!

  1161 Budapest, Csömöri út 190.
  Konyhai előkészítési feladatok ellátása, beérkező eszközök, edények, poharak mosogatása, konyha, mosogató és előkészítő egységek tisztán tartása.
  máj. 24.
 • Csomagoló Karriertipp!

  1123 Budapest, Alkotás utca 53.
   A bedobozolt ételek és a szükséges kiegészítők (evőpálcika, szószok, stb.) összekészítése a   kiszállításhoz. Napi pálya töltése.
  máj. 24.
 • Szakács Karriertipp!

  1051 Budapest, Hercegprímás utca 4.
  Nyersanyagok feldolgozása, párolás, főzés, sütés, ételeink elkészítése receptúra szerint.
  máj. 23.
 • Felszolgáló/Pultos Karriertipp!

  1051 Budapest, Hercegprímás utca 4.
  - Az érkező vendégeink fogadása, - étel- és italrendelések felvétele, - a vendégek udvarias kiszolgálása, - az asztalok terítése és leszedése, - kávégép kezelése, - alkoholos és alkoholmentes italok és koktélok elkészítése, - valamint a pult tisztán tartása.  ...
  máj. 23.
 • Betanított Fritu szakács Karriertipp!

  1123 Budapest, Alkotás utca 53.
  - Az étlapon szereplő ételek receptúra szerinti elkészítése, - nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése), - hatékony alapanyagfelhassználás, - segédszemélyzet munkájának irányítása, összehangolása, - kollégákkal való hatékony együttműködés - saját pálya t...
  máj. 22.
 • Ismerd meg a sushi varázslatos világát, Tanuld meg a sushi készítés mesterségét tapasztalt sushi séfek vezetésével, Ha nem vagy szakács, akkor szerezz egy piacképes szakmát, Ha szakácsként dolgozol, gazdagítsd a szaktudásod!
  máj. 22.
 • Diszpécser

  1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 16.
  Telefonon és interneten érkező rendelések felvétele és rögzítése, A rendelésekhez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása, A felmerülő problémák megoldása.
  máj. 22.
 • Betanított Sushi szakács Karriertipp!

  1037 Budapest, Szépvölgyi út 15.
  Ismerd meg a sushi varázslatos világát, Tanuld meg a sushi készítés mesterségét tapasztalt sushi séfek vezetésével, Ha nem vagy szakács, akkor szerezz egy piacképes szakmát, Ha szakácsként dolgozol, gazdagítsd a szaktudásod!
  máj. 22.
 • Tálaló - konyhai kisegítő Karriertipp!

  1123 Budapest, Alkotás utca 53.
  Az elkészült ételek felhelyezése az éttermi futószalagra, A futószalag kínálatának folyamatos ellenőrzése, Saláták és sütemények készítése.
  máj. 20.
 • Az érkező vendégeink fogadása, étel- és italrendelések felvétele, a vendégek udvarias kiszolgálása, az asztalok terítése és leszedése.
  máj. 20.