Haldex Hungary Kft. - Hírek

Vállalati alapértékeink

2016. november 23. Forrás: Profession.hu

Skandináv hátterünknek köszönhetően vállalati kultúránk nyitott, őszinte és barátságos, amelyet három fő alapértékünk határoz meg.

„Első a vevő”

Tisztában vagyunk vevőink igényeivel és mindig az elveinknek megfelelően cselekszünk. Döntéseinket vevőink céljaihoz igazítjuk; vevőink sikere számunkra is kimagasló eredményt jelent.

„Az egyén tisztelete”

Sikerünk zálogát az egymással hatékonyan együttműködő, felelősségteljes emberek jelentik. Ennek érdekében kölcsönös tiszteleten alapuló, nyílt kommunikációt folytatunk, és teljesítményalapú kompenzációval, valamint aktív felelősségvállalással bátorítjuk a kezdeményezéseket, az együttműködést, a támogatást, a szakmai fejlődést és az előre jutást.

„Szenvedélyünk a tökéletesség”

Arra törekszünk, hogy kitűnő teljesítményt nyújtsunk vevőink kiszolgálásában, munkatársaink ösztönzésében és befektetőink felé is. Folyamatosan arra törekszünk, hogy növeljük teljesítményünket, és következetes üzleti folyamataink révén kiemelkedő eredményeket érjünk el.

A Haldexnél történő munkavégzés feltétele bizonyos viselkedési normák betartása. Egyéni cselekedeteink és munkánk hatással van másokra és vállalatunk egészére. Célunk mindig az, hogy olyan munkahelyet kínáljunk, ahol a tehetséges emberek teljes mértékben megbíznak munkatársaikban, és egymással együttműködve kitűnő eredményeket biztosítanak ügyfeleink számára.

- Profession.hu

További cikkek a cégről

Friss állásajánlatok