CCC Hungary Shoes Kft. - Hírek

Juttatások, előnyök

2019. március 25. Forrás: Profession.hu

Jó csapat, stabilitás, béren kívüli juttatások

 

Milyen előnyökkel jár, ha eladó vagy a CCC-nél?

1. EMBEREKKEL FOGLALKOZOL. Óriási előny, ha szeretsz emberekkel foglalkozni! Fejlődhet a technológia, az internet, az ember mégiscsak társas lény marad. Amikor egy termék megvásárlásáról döntünk, szükségünk van rá, hogy kapcsolatba lépjünk valakivel, aki tanácsot ad és támogatást nyújt. Természetes igény ez, és ha ezt megértjük, kiemelkedő profitot érhetünk el. Az eladó feladata, hogy emberi, természetes kapcsolatot alakítson ki a vásárlókkal, hiszen a vásárló is ember. A munkád során nap, mint nap alkalmad nyílik fejleszteni a kapcsolatteremtő készségedet és azt, hogy általánosságban mennyire tudsz bánni az emberekkel... és ez a magánéletedben is hasznos. A mi szakmánkban a legmagasabb szintű professzionalizmus jele, ha saját „törzsvásárlónk” van – ha ezt a kitüntetést eléred, tudhatod, hogy még értékesebb vagy a munkaadód számára.

2. ÁLLANDÓ, KÜLÖNLEGES MOTIVÁCIÓ. Minél többet adsz el, annál többet kereshetsz! A jelenleg érvényes juttatási rendszerben a jobb értékesítési eredményekkel bónuszra tehetsz szert.

3. AZONNAL LÁTOD A MUNKÁD EREDMÉNYÉT. Kiteszed az árut az új szállítmányból, a kirakatban levő cipőhöz illő táskát választasz, és máris sikerült felkelteni a vásárló érdeklődését – ezzel sikeres az értékesítés. A pénztárnál cipőápolási termékeket ajánlasz – és ezzel még több termék szerepel a blokkon. Így működik ez!

4. VÁLTOZATOS MUNKA. A CCC-nél az eladóknak számos feladata van. Minden nap mást csinálhatsz, itt egész biztosan nincs unalmas rutinmunka. A rugalmasság az alap. Változatos feladatok, változó munkaidő, hétvégén is. Folyamatosan mozgásban vagy – egy aktív embernek ideális munka ez.

5. FOLYAMATOS FEJLŐDÉS ÉS KÉPZÉS. Képzésedre nagy hangsúlyt fektetünk, és ezt folyamatosan biztosítjuk számodra. Elkezdenek érdekelni a trendek, a divat újdonságai, figyeled a ruhaüzletek kirakatát. Tisztában vagy vele, hogy a cipőnek trendinek kell lennie, de az is fontos, hogy mennyire illik a vásárlóhoz. A cipőkkel együtt tudást is eladsz: elmondod hogyan, mivel kell viselni őket! Olyan új módszereket, technikákat keresel, amelyekkel növelheted az értékesítés hatékonyságát, mert kezded átlátni, hogy is működik ez az egész.

6. EGYSZERŰ KARRIERÚT. Ez számodra is elérhető. A belső képzésben hiszünk, így folyamatos képzéseket biztosítunk. A tehetséges kollégák számára az előrelépés nem álom, hanem kitartó munka és tanulás gyümölcse. Sok kollégánk van, aki eladóként csatlakozott hozzánk de ma már valamelyik boltunk sikeres üzletvezetője.

7. A TERÜLETED SZAKÉRTŐJE VAGY. Ismered a termékeket, érződik rajtad a szakértelem, és egyre jobb eredményeket érsz el. Tanácsot is adsz, nemcsak termékeket adsz el. Ezt a családod és a barátaid is észreveszik, és téged kérdeznek a cipőápolásról vagy a CCC Klub promócióiról J

8. TAPASZTALAT. Egy elismert értékesítő hálózatban szerezhetsz tapasztalatot, ami mindig kifizetődő.

9. CSAPATÉPÍTÉS. Vidám közös programok.

10. RUGALMAS MUNKAIDŐ. A lehetőségekhez mérten alkalmazkodunk az életviteled adta rugalmas munkavégzéshez

11. BIZTONSÁG ÉS KISZÁMÍTHATÓSÁG. Egy multinacionális cég nyújtotta biztonság és kiszámíthatóság.

 

   

   

Milyen juttatásokra számíthatsz, ha eladó vagy a CCC-nél?

1. BÓNUSZ PROGRAM. Havi forgalom után járó bónusz, a kitűzött havi forgalmi terv elérésének függvényében.

2. DOLGOZÓI HŰSÉGPROGRAM. 5 éves munkaviszony után pénzjutalom.

3. DOLGOZÓI KEDVEZMÉNY. 30%-os kedvezmény a CCC és az ecipő kínálatából, akár az egész család számára.

4. CAFETERIA. Rendszeres juttatás OTP SZÉP kártyán senior munkatársainknak.

5. BÉREMELÉS. A próbaidő sikeres teljesítése után garantált béremelés.

- Profession.hu

További cikkek a cégről

Friss állásajánlatok