CCC Hungary Shoes Kft. - Hírek

A Régió/Év Dolgozója és az Év Managere program

2019. március 25. Forrás: Profession.hu

Ösztönözzük és elismerjük a példa értékű munkavégzést

 

Régió/Év Dolgozója és az Év Managere program a CCC-nél

 

A CCC Hungary Shoes Kft. jelenleg több mint 900 dolgozóval rendelkező egyik legnagyobb lábbelit értékesítő üzletlánc Magyarországon. Elkötelezettek vagyunk, hogy elismerjük az üzleteinkben kiemelkedően teljesítő kollégáinkat, és ezzel mindenkit kiváló teljesítmény elérésére ösztönözzünk.

Az üzletvezető a negyedév elején minden dolgozó számára személyes fejlődési célokat tűz ki, majd a negyedév végén a megadott szempontok alapján a rendelkezésre álló értékelő ívet kitölti egy a dolgozóval történt személyes értékelést követően, és eljuttatja a negyedév utolsó napján a területi vezetőnek és a HR BP-nek. Ők összesítik a régióként bejövő ajánlásokat és döntést hoznak. Az üzletvezető csak abban az esetben ajánlhat a Régió Dolgozója címre, ha az értékelésen a minimum pontszámot elérte a dolgozó. Több dolgozó esetén, a legmagasabb pontszámot elérő dolgozót terjesztheti fel a Régió Dolgozója címre.

Az Év Dolgozója elismerés a Régió Dolgozója címet elnyert kollégák közül kerül ki a területi vezetők és a HR BP-k döntése alapján a naptári év végén.

Az Év Managere díjat a CCC managementje ítéli oda minden évben a területi vezetők ajánlása alapján.

Az elismeréssel járó díjak, lélegzetelállítók: Vásárlói kártya, belföldi kikapcsolódás, de még egy külföldi út is van a listán. Az elismerésen túl szeretnénk egy életre szóló élményt is ajándékozni az elismert munkatársainknak, akik a többiek számára példa értékű és követendő modellt nyújtanak a hétköznapokban.

- Profession.hu

További cikkek a cégről

Friss állásajánlatok