CCC Hungary Shoes Kft. - Hírek

A CCC-ről röviden

2019. március 25. Forrás: Profession.hu

23 országban, több mint 15.000 munkavállaló. Csatlakozz Te is hozzánk!

 

Dariusz Miłek tulajdonos-alapító úgy kezdte felépíteni üzletét, hogy ruhákat árult a lubini adóhivatal mellett autója csomagtartójából. Ezután, mint sok lengyel vállalkozó, felállította első standját a lubini piacon. Először ez egy kemping ágy volt, aztán egy összecsukható asztal. De sok piaci árustól eltérően ő nem elégedett meg ennyivel - létrehozott egy boltot, és elkezdte felépíteni a márkát. A lengyelországi plázák bővülése segített neki a terjeszkedésben - a CCC üzletek gyorsan kötelező elemévé váltak minden új bevásárlóközpontnak.

A cég építése során Miłek következetesen egy egyszerű szabályt követett: nincs olyan termék, amelyet nem lehet eladni, minden az ár függvénye. Ezt az 1990-es évek végén értette meg, amikor az Európa szerte hanyatló cipő gyártóktól átvett cipőkkel kereskedett. Ennek a stratégiának köszönhetően az üzletember sikeresen versenyezhetett a külföldi cipőláncokkal, La Halle-lal, Bata-val és Humanic-kal, melyek ennek köszönhetően kivonultak Lengyelországból, és ezután a CCC minden közép-európai országban dominánsá vált. Ebben az évben a CCC a Cseh Köztársaság legnagyobb hálózatává vált, legyőzve még a Deichmann-t is, és Ukrajnában sincs alapvetően komoly versenytársa.

Mára Lengyelországban a vállalat a lábbeli piac 21 százalékát birtokolja, de a cég ma is egyre növekszik, belföldön és külföldön egyaránt. A vállalat szinte minden negyedévben új piacra lép - a CCC már 23 országban van jelen. Európában a cég csak a német Deichmann-nal versenyez, ami a világ legnagyobb lábbeli hálózata. Mégis a cég sikerének alkotója, Dariusz Miłek továbbra is úgy véli, hogy a cég még csak tanulja a kiskereskedelmet.

Az alacsony árak mellett, a CCC fejlesztésének második lendkereke az online értékesítés. 2017 első félévében ennek részesedése 8% -ról 14% -ra emelkedett a társaság bevételeiben.

- Profession.hu

További cikkek a cégről

Friss állásajánlatok