Powered by

Munkaerő megtartás

Back to business: új prioritások születnek

Bár a visszatérés veszélyt jelentő akadályai elgördültek, a legtöbb munkahely mégsem telt meg a korábbiak szerint. Mik az okok, és hogyan tovább?
Munkaerő megtartás Olvasási idő: 5 Perc

Így eszünk most a munkahelyünkön: szűkültek a lehetőségek a járvány hatására

Az éttermek bezárása és csökkentett üzemű újranyitása a munkahelyi étkezést is érinti – derül ki a Wolt és a Profession.hu közös felméréséből.
Munkaerő megtartás Olvasási idő: 5 Perc

Távol mégis együtt: így hatott a home office a munkahelyi közösségekre

Különleges közös élménnyel gazdagodtunk az elmúlt két hónapban, amely a szervezeteken a munkahelyekre való visszatérés után is garantáltan nyomot hagy.
Munkaerő megtartás Olvasási idő: 5 Perc

Konfliktuskezelés online: dolgozzunk előre

Jelenleg még jellemzően online zajlik a munkavégzés, ahogy a konfliktusok is. Szakértőt kérdeztünk ezek megoldásáról, és a visszatérés után várható helyzetről is.
Munkaerő megtartás Olvasási idő: 5 Perc
További cikkek >