Zamárdii állások, munkák

5 db találat Szűrés
 • Segédkezés az étkezések lebonyolításában. (pultok figyelése, töltése, italok kínálása) A szálloda által lebonyolított rendezvényeken történő aktív munkavégzés. Asztalok tisztántartása.
  ma 09:40
 • Műszakvezető szakács munkájának támogatása, nyersanyagelőkészítés. Segítségnyújtás a főzési folyamatokban. Konyhai eszközök mosogatógépbe történő elhelyezése, mosogatása, eszközök tisztántartása. A konyha területének tisztántartása.
  ma 09:20
 • A szálloda szobáinak teljes és alkalmanként napi takarítása. Ágyneműk, törülközők cseréje. Közösségi terek tisztántartása. Esetleges műszaki problémák jelentése a recepción.
  ma 09:10
 • Elsődleges feladata a Hotel konyhák folyamatos, rendeltetésszerű, HACCP és higiéniai elvárások szerinti működésének megtervezése, megszervezése, felügyelete, irányítása és ellenőrzése, a vendéglátó egységek által nyújtott ételkínálat kialakítására, megújítására és megvalósítására...
  június 16.
 • Szállodánkban működő színvonalas étterembe megbízható, munkájára és önmagára igényes szakácsot keresünk. Az ételek elkészítése receptúrák alapján A munkaterület tisztán tartása, felügyelete Az eszközök rendeltetésszerű használata, tisztán tartása A munkafolyamat megszervezése/el...
  június 16.
Pályázataim
Mentett állások
Állásértesítőim