Állások, munkák és állásajánlatok

5 db találat
 • Szerviz technikus / szerelő

  Országosan bárhonnan végezhető
  hűtőrendszerek, hűtőberendezések installálása, üzembe helyezése, karbantartása, javítása hibaelemzés, hibaelhárításban együttműködés a munkatársakkal műszaki kérdések egyeztetése az ügyfelekkel, szerviz osztállyal a berendezések vezérlésének, valamint felügyeleti rendszereinek ki...
 • Elektroműszerész

  Országosan bárhonnan végezhető
  Gázveszély jelző és tűzjelző rendszerek telepítése, karbantartása, javítása üzembehelyezése az ország teljes területén „Robbanásbiztos berendezés kezelője” végzettség, valamint B kategóriás jogosítvány előnyt jelent. Áramköri ismeretekkel rendelkező önálló, logikus hibakeresésr.
 • Gépkocsi vezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Közép-Európa meghatározó vállalatához a Mauthner csoporthoz tartozó Karintia Kft, Vas megye legnagyobb árbevételű cége.Észak-dunántúli régióba keres sofőr kollégát. Feladata elsősorban a növényvédőszerek és vetőmagok begyűjtése, és kiszállítása. Határozott 2-3 hónapos szezonál.
 • Árukiadó-raktáros

  8900 Zalaegerszeg, Kiserdei út 2.
  -Árú kiadása vevőink részére.-Beérkező árúk átvétele.
 • Optikai és Rezes Hálózatépítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  A Mészáros és Társa Elektronikai Kft., a Magyar Telekom hivatalos partnere keres Somogy és Zala megyei munkavégzésre optikai és rezes hálózatépítőket, teljes brigádokat, vállalkozói, vagy alkalmazotti jogviszonyba. A feladat egész települések – leginkább optikai – lége.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  45 000 Forint