Állások, munkák és állásajánlatok

6 db találat
 • Víz-, Gáz-, Fűtés-, Csőszerelő

  Németország
  Hosszú távú munkára keresünk: Víz-gáz-fűtés-csőszerelő – szakembereket
 • Víz-, Gáz-, Fűtésszerelő

  Németország
  Víz-, szennyvízszerelők, fűtésszerelők, légtechnikaszerelők jelentkezését várjuk hosszú távú dél-németországi munkavégzésre.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  2 600 Euro
 • Víz-, Gáz-, Fűtés-, Csőszerelő

  Ausztria
  A STRAWO JOB Kft több mint 5 éve közvetít magyar munkaerőt Ausztriába, a legeltérőbb munkakörökbe.Keressük új munkatársunkat az alábbi munkakörbe :Víz-, Gáz-, Fűtés-, CsőszerelőMunkakezdés : azonnaliMunkavégzés helye: Bécs és környé.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  650 000 Forint
 • Víz-, Gáz-, Fűtésszerelő dél Németország

  Bayern, Németország
  - Ha kint dolgozik már és váltani szeretnevagy most menne ki először.ne habozzonnem kerül semmibe önnek, teljesen ingyenes ésközreműködésünk által nem keres kevesebbet!- 16 € -ig bruttó/óra + 9 € -ig nettó/óra Auslöse (kiszállási díj)1. adó.
 • Klíma-, Légtechnika szerelő

  Mannheim, Németország
  Klímaszerelő, szervíztechnikusokat keresünk németországi munkavégzésre!Helyszin: MannheimFeladatkör:- vonatokban a klímarendszer beszerelése, ellenőrzése, karbantarása.- az elektromos összeköttetések ismerete, szabályozástechnikájaAmit kínálu.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  1 800 Euro
 • Víz,- Gáz,- Fűtésszerelő

  Mannheim, Németország
  Víz,-Gáz,-Fütés,-Klímaszerelöket keresünk Németországba!Munkafeladat:- lakások, irodaházak felújítása- minden ami a fürdő és wc szanitér bekötéséhez és üzembehelyezéséhez tartozik- kazánok és fűtőtestek beszerelése és üzembehelyezése- önálló munkavé.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  2 100 Euro