Villanyszerelő állás, munka Fejér megyében

7 db találat
 • Főelosztó-hálózati szerelő/villanyszerelő

  Országosan bárhonnan végezhető
  Szabadtéri és beltéri elosztószekrények mechanikai és villamos előszerelése a cég budapesti telephelyén. Az előszerelt elosztószekrények helyszíni telepítése kábeleinek fejelése és bekötése. A beépítendő Primer alállomási készülékek (NAF, KÖF) jelző és műk.
 • Elektromos jármű összeszerelő

  8000 Székesfehérvár, Vásárhelyi utca 5.
  Elektromos járművek erős és gyengeáramú rendszerek kábelezése, illetve ezen alkatrészek beszerelése. Kábelezés beépítés ellenőrzése. Összeszereléshez szükséges anyagmozgatás.
 • Építőipari projektvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Villamosipari fővállalkozó cég kivitelezési munkáinak irányítása
 • Villanyszerelő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Épületek külső és belső villamos és gyengeáramuú vezeték és cső hálózatának kiépítése falazat véséssel ill ajzatbetonon rögzítve.Villamos kötések kialakítása üzemi próbák végzése.Gyengeáramú hálózatok(Kamera,riasztó,internet stb) vezetékhálózatok kiépítése eszközök felszerelés.
 • Villamoshálózat-szerelő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Magyarországi és külföldi nagyfeszültségű távvezetékek építéséhez, karbantartásához tartozó munkafolyamatok elvégzése Távvezeték oszlopok alapozási, szerelési, valamint vezetékszerelés, kábelbehúzás munkák elvégzése
 • Villanyszerelő - karbantartó Karriertipp!

  8000 Székesfehérvár, Börgöndi út 53.
  A hatáskörébe tartozó gépek felügyelete Felmerülő problémák elhárítása, javítása A termelési terv határidőre történő végrehajtása/támogatása. Előírt (rendszeres) karbantartási folyamatok elvégzése és dokumentálása A termelésben lévő gépek/b.
 • Karbantartó Villanyszerelő

  2465 Ráckeresztúr
  a telepen, a tejfeldolgozó üzemben, a fejőházban, terménydaráló üzemben előforduló villanyszerelési- és egyéb műszaki karbantartási munkák elvégzése Általános villanyszerelési feladatok ellátása, Berendezések, gépek üzemzavar elhárítása, villamos problémák.