-
Pultos diákmunka – Több budapesti egységben
BudapestNettó 2 000 Ft/óra bér
- Diákmunka • Részmunkaidő
-
Nem kell tapasztalat • Magyar anyanyelvi szint
Főbb feladatok- Éttermeinkbe betérő vásárlók kiszolgálása
- Kassza kezelése
- Pult rendben tartása
- Vendégtér tisztán tartása
- Futár partnerek kiszolgálása az elkészült rendelésekkel
November 24. -
Szakács / Séf
Kőporos Restaurant Wine & More - Hercegkút, GPS: 48°20’25.7″N 21°31, Kőporosi út 2-24.8″E, 3958
- Teljes munkaidő • Alkalmazotti jogviszony
-
3-5 év tapasztalat • Nem kell nyelvtudás • 'B' kat. jogosítvány
Főbb feladatok- Ételsor, receptúrák és az étlap összeállításában
- A'la carte ételek és svédasztalok készítésében, ehhez alapanyagok beszerzésében és leltárainak vezetésében
- Tálalási feladatokban
- Rendezvények lebonyolításában
- Kisegítő kolléga koordinálásában és ellenőrzésében
November 27.• Előre sorolva december 3. -
Élelmezésvezető
1108 Budapest, Sütöde utca 4.Nettó 400e - 500e Ft havi bér
-
Cafeteria • Lakhatási támogatás
- Teljes munkaidő • Alkalmazotti jogviszony
-
Desktop PC • Mobiltelefon
-
1-3 év tapasztalat • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatokFőzőkonyha HACCP szerinti működtetése, normál étlap tervezése, élelmiszer-nyersanyag rendelés, konyhai dolgozók munkájának irányítása és ellenőrzése, valamint a QuadroBite program használata. ...
December 01. -
-
Értékesítő
BudapestNettó 800e Ft havi bér
-
Szakmai tréningek • Prémium
- Teljes munkaidő • Vállalkozói
-
1-3 év tapasztalat • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatok- Új ügyfelek felkutatása és meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás
- Értékesítési célok elérése
- Termékek és szolgáltatások bemutatása
- Részvétel értékesítési stratégiák kidolgozásában
- Piaci trendek és versenytársak nyomon követése
- Rendszeres jelentéskészítés
November 24.• Előre sorolva december 1. -
-
Éttermi Üzletvezető Veszprém
8200 Veszprém, Pápai út
- Teljes munkaidő • Alkalmazotti jogviszony
-
Laptop • Mobiltelefon
-
3-5 év tapasztalat • Nem kell nyelvtudás
Főbb feladatok- Munkahelyi étterem mindennapi működésének irányítása
- Konyhai és kiszolgáló személyzet koordinálása, beosztások készítése
- Költségvetés kezelése, alapanyag-rendelések, készletgazdálkodás
- Ételminőség és higiéniai előírások betartásának felügyelete
November 25.
Mentse el szűrési feltételeit későbbre!