Állások, munkák és állásajánlatok

28 db találat
 • Fejlesztési és minőségügyi vezető

  Budapest, IV. kerület, Ezred u 2.
  Teljeskörű minőségirányítási felelősség Inspekciós csapat vezetése Labor csapat vezetése Minőségírányítási folyamatok KPI-nak folyamatos felülvizsgálata, automatizálása Minőségírányítási rendszer digitalizációjának támogatása Auditok.
 • LOTF Projektvezető

  Budapest
  A projektvezető felelős a projekt szerves kémiai aspektusaiért, innovatív megoldások kidolgozásával személyesen is részt vesz a fejlesztési célok megvalósításában. Továbbá a projektvezető összefogja a belső fejlesztői csapatok munkáját, és feladata a.
 • Alkalmazás technológiai mérnök

  2111 Szada, Vasút u. 13.
  Kapcsolattartás vevőkkel/beszállítókkal Új termékek bevezetésének koordinációja (NPI) Termékfejlesztési projektekben való részvétel Tesztgyártások koordinációja Alkalmazástechnikai tanácsadás a vevők részére Vevői reklamációk kivizs.
 • K+F Projekt Menedzser

  3051 Szarvasgede
  Olyan termékfejlesztési projectek indítása és sikeres bevezetése ami maximálisan illeszkedik a célpiacaink igényeihez és a technológia illetve alapanyag képességek és kapacitások leghatékonyabb kihasználását teszik lehetővé.
 • PQ Validációs Supervisor

  GÖDÖLLŐ
  A folyamatvalidációs protokolok elkészítése majd jóváhagyatása. Feladatok heti tervezésében való részvétel, a gyártási folyamatok és a validációk összehangolása, napi terv készítése. A kitöltendő ellenőrző listák biztosítása a termelő csoport felé, majd vé.
 • Technológus (gyógyszeripar)

  Budapest
  Készítménygyártó üzemek tevékenységének folyamatos figyelemmel kísérése, felügyelete; Gyártástechnológiai, gyártási, fejlesztési és egyéb dokumentumok elkészítése, ellenőrzése; Eltérések kezelése, kivizsgálások szervezése.
 • Technológiai dokumentátor

  Budapest
  Törzskönyvi gyártás-technológiai dokumentáció elkészítése angol (és orosz) nyelven; Társosztályokkal kapcsolattartás, törzskönyvi adatok összesítése.
 • Fejlesztő analitikus

  7400 Kaposvár, Jutai út 50.
  Analitikai laboratórium vezetése Műszeres analitikai fejlesztések Analitikai módszerek kidolgozása, dokumentáció készítése Analitikai módszerek transzferje Analitikai módszerek validálása Gyártásközi analitikai vizsgálatok elvégzése.
 • Oldatkészítő laboráns

  Budapest, X. kerület
  Az oldatkészítéshez szükséges alapanyagok előkészítése a gyártási lap előírásainak megfelelően; Injekciós oldatok készítése, szűrése a technológiai előiratok alapján; Oldatkészítő tartályok, automata és félautomata rendszerek kezelése; Részvét.
 • Technology engineer (Planning)

  Göd
  operatív, napi feladatok végrehajtása a napi gyártási folyamatokkal kapcsolatban, társosztályok támogatása a quality osztályt érintő feladatokban, együttműködés a társterületekkel, gyártó üzemmel napi szinten, meglévő termékek műszaki és gyártási d.
 • Hibaanalizáló mérnök – lakkozó üzem

  Újhartyán
  Az előző napi mérési eredmények bemutatása A hiba vizuális felmérése, szükség esetén nagyító alatt Mikroszkópos elemzés, és képdokumentáció Sori analízis végrehajtása, a problémák gyors lereagálása Pormérés a gépen belül A robotprog.
 • Vegyésztechnikus

  Pétfürdő
  A termelési folyamat meghatározott technológiai lépéseinek elvégzése és dokumentálása. Az üzem vegyipari berendezéseinek kezelése, folyamatos ellenőrzése. A gyártáshoz szükséges gépek, berendezések működőképességének, tisztaságának biztosítása.
 • Élelmiszeripari mérnök

  2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 45-57.
  Sütőipari termékek gyártásának folyamatos támogatása, fejlesztése minőségügyi, élelmiszerbiztonsági szempontból Alapanyagok és késztermékek minőségének ellenőrzése, nyomonkövetése Új termékek bevezetésében való részvétel (próbagyártások lebonyolítása és a.
 • Laborvezető

  Pétfürdő
  a minőségellenőrző laboratórium szakmai munkájának irányítása a laboratóriumban végzendő feladatok meghatározása, rendszerezése, a megfelelő vállalati előírások szerinti pontos dokumentálása, mérő- és vizsgálóeszközök ellenőrzése, alkalmasságuk igazolása.
 • Orvostechnikai szakreferens

  1051 Budapest, Zrínyi utca 3.
  Orvostechnikai és in vitro diagnosztikai eszközök piacfelügyelete és időszakos felülvizsgálati kijelölések ügyintézése. Részvétel az éves piacfelügyeleti terv elkészítésében. Társhatósági vagy tagállami kompetens hatósági megkeresésre, hivatalból indított.