Vecsési állások, munkák

5 db találat
 • Légi export és import ügyintéző

  Vecsés, 2220 Üllői út 807/b.
  a légi szállítmányok szervezése légi szállítmányok teljes körű adminisztrációja (vállalat irányítási rendszerbe történő rögzítés, számlázás, bejövő számlák ellenőrzése és iktatása) napi kapcsolattartás az ügyfelekkel, légitársaságokkal és egyéb alvállalkoz.
 • Szervíz koordinátor

  2220 Vecsés
  Ügyfelek és beérkező csomagok fogadása Munkalap rögzítése/adminisztrációja SAP vállalatirányítási rendszerben Ügyintézésre érkező termékek kezelése, szelektálása, csomagolása, fizikai vizsgálata Kapcsolattartás az ügyfelekkel, beszállítókkal és kül.
 • Műszaki támogató / tanácsadó

  2220 Vecsés, Lincoln út 1.
  Képzésen, tesztelésen és tanuláson keresztül termékportfóliónk műszaki szakértőjévé válni Technikai támogatás és terméktanácsadás Garanciális bejelentések kezelése a teszteléstől a dokumentálásig, az ERP és CRM rendszerünkben A Somfy intelligensott.
 • Futár / csomagkézbesítő

  2220 Vecsés
  Dinamikusan fejlődő, 13 éve működő futárszolgálat keres, fiatalos csapatába versenyképes bérezéssel, futárokat/gépkocsivezetőket Budapestre! Munkaruhát, okostelefont, kisteherautót biztosítunk! Telephelyünk az Airport Business Parkban van, Budapest és Vecsés határában, az Üllő.
 • Raktár/Logisztikai munkatárs

  2220 Vecsés, Lőrinci utca 59.
  A PDS Hungary csomagszállító munkatársat keres vecsési telephelyére, ami Budapest határában az Airport Business Parkban található, hétfőtől-péntekig változó délelőtt/délután munkaidőben, 2 műszakban 8:00-16:30 és 12:30-21:00 között.Munkavégzés: futárok irány.