Cégünkről

A Unisys egy világszerte ismert információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője.
Az amerikai körökben, Fortune 500 egyik neves tagjaként híressé vált vállalat, a 2007-es év elején nyitotta meg budapesti centrumát, amely jelenleg 600 főt foglalkoztat.
Közép-Kelet európai terjeszkedés a Unisys Global Sourcing stratégiájának meghatározó részét képezte. Így alakult meg a budapesti központ is Unisys Global Sourcing Services Hungary (UGSH) néven, amely az első ilyen jellegű vállalkozás a térségben. A Unisys világszerte mindössze három globális szolgáltatóközpontot üzemeltet; Budapest mellett Indiában és Kínában vannak még hasonló üzleti modellre épülő létesítményei a társaságnak.

Magyarország a kedvező földrajzi és gazdasági helyzetének köszönhetően lett a szolgáltatási üzletág európai központja. A megfelelő helyválasztást az is jelzi, hogy az elmúlt néhány hónapban több ügyfél is ellátogatott központunkba, illetve folyamatos az érdeklődés új, potenciális nagyvállalati ügyfelek részéről új szolgáltatások megrendelésére.

Budapest Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb multikulturális központja, amely óriási előnyt jelent az Unisys Global Sourcing Services Hungary-nak, hiszen a világ minden részéről (Európa, Dél-Amerika, Afrika) foglalkoztat alkalmazottakat.

Fő tevékenység körünk:

A központban az informatikai szolgáltatást nyújtó telefonos ügyfélszolgálat mellett értékesítés előkészítést, projektmendzsmentet végzünk, külön üzleti egység felelős a vállalat belső auditálásának sikerességéért, valamint számlázási feladatokat és egyéb adminisztrációs tevékenységeket is ellátunk ügyfeleink részére. Többféle munkakörbe várjuk az álláskeresőket, és a lehetőségek köre folyamatosan bővül.
Az UGSH irodája Budapest szívében, a Westend City Center irodaházában található.

Kiket keresünk és milyen területre?

Cégünk a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat.

Munkatársaink igen sokféle végzettséggel rendelkeznek, ezért elmondhatjuk, hogy nem is az iskolai végzettség típusa, mint inkább a gyakorlati nyelvtudás és az attitűd az ami számunkra nagyon fontos. 

Ügyfélkapcsolati munkatárs pozicíóra keressük a legtöbb munkavállalót. Ennél a pozíciónál alapvető kritérium a kiemelkedő angol nyelvtudás és még egy európai nyelv magas szintű ismerete, így kollégáink igen nagy százaléka például bölcsész, vagy idegenforgalmi végzettséggel rendelkezik. Emellett igen fontos az ügyfél-orientáltság, a jó kommunikációs készség és az empátia.

Karrierlehetőségek

Munkavállalóinknak számos lehetőséget kínálunk a képességeik és készségeik fejlesztésére, melynek célja egyrészt az, hogy sikeresebbek legyenek a jelenlegi munkakörükben, másrészt pedig hogy módjuk legyen továbblépni a Unisys-en belül. 

Az ügyfélkapcsolati munkatársak a technikai, vagy pedig a vezetői előrelépést célozhatják meg, és mindkét irányban több különböző munkakör jöhet szóba.

Ha a kolléga a technikai oldalon képzeli el a jövőjét, akkor lehet először magasabb szinten ügyfélkapcsolati munkatárs (2nd level), ahol már a szélesebb technikai tudást és a nagyobb tapasztalatot lehet kamatoztatni. Elindulhat még a Problem management, az Incident Management vagy a Change Management irányába.

Ha pedig a munkavállalónk inkább vezetői ambícióit szeretné érvényre juttatni, akkor első szinten mentorrá válhat, majd pedig supervisorrá. A mentor legfontosabb feladatai közé tartozik, hogy a hozzá tartozó ügyfélkapcsolati munkatársakat segítse a technikai problémák megoldásában, valamint hogy szorosan együttműködjön a supervisorával, a lehető legjobb, legügyfélközpontúbb üzletmenet elősegítése és fejlesztése érdekében. A supervisor egy egész csoport irányításáért felel. Ez egy igen sokrétű és felelőségteljes pozíció, mivel a csapat létszáma lehet 30 fő, de elérheti akár a 60-at is a Unisys-nél.

A munkakörnyezetről

Cégünk Budapest központjában, könnyen megközelíthető helyen, a West End irodaházban található, ahol a modern infrastrukturális feltételekkel kellemes munkakörülményeket és barátságos légkört biztosítunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkavállalóink jól érezzék magukat a munkahelyükön. 2010 őszén került kialakításra egy rekreációs szoba, ahol lehetőséget biztosítunk arra, hogy szünetekben pihenjenek, csocsózzanak a kollégák.

 

Juttatási csomagok

Munkavállalóinknak versenyképes jövedelmet biztosítunk. Cégünknél 2008 szeptemberében került bevezetésre a cafeteria-rendszer, amely a béren kívüli juttatási elemek széles tárházát nyújtja munkatársainknak.

Továbbá folyamatos képzéseket, tréningeket biztosítunk minden munkatársunknak.  A Unisysnél működik egy belső tréningezéssel foglalkozó csapat, az úgy nevezett Unisys University, amely azzal a céllal jött létre, hogy a munkavállalóknak minél szélesebb körben nyújtson lehetőséget ismereteik bővítésére, szakmai fejlődésükre. A közel 4000 aktív kurzus –mely online és tanfolyam jellegű tréningeket egyaránt tartalmaz - között mindenki megtalálja az elvárásainak megfelelőt.

Aki nyelvtudását szeretné fejleszteni, fél év után lehetősége  nyílik  erre is. Kiscsoportokban, helyben nyelviskolai tanárok segítségével történik az oktatás.

Cégadatok

Unisys Magyarország Kft.
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefon: + 36 1 298 9000
Honlap:  http://www.unisys.hu
e-mail:  ugsh-recruitment@unisys.com

Unisys Magyarország Kft. iroda

1062 Budapest, Váci út 1-3.

Tények és adatok

Világszerte közel 24000 alkalmazottunk van több mint 100 országban.

Budapesti irodánkban 600 fő dolgozik, de a növekedés folyamatos, így a tervek között szerepel  második  iroda megnyitása vidéki helyszínen.

Jelenleg 20 különböző nemzetiség dolgozik nálunk.

Képek