Állások, munkák és állásajánlatok

19 db találat
 • Üzletvezető-helyettes (Csepel Pláza)

  Budapest
  Elégedett vásárlók számának növelése, a tökéletes vásárlói élmény biztosítása révén Néhány fős csapat vezetése, folyamatos fejlesztése Az árukészlet napi szintű kezelése, áruátvétel akár mindennapos gyakorisággal Az áruk kipakolása és rendezése
 • Üzletvezető-helyettes (Budapest)

  Budapest
  Elégedett vásárlók számának növelése, a tökéletes vásárlói élmény biztosítása révén Néhány fős csapat vezetése, folyamatos fejlesztése Az árukészlet napi szintű kezelése, áruátvétel akár mindennapos gyakorisággal Az áruk kipakolása és rendezése
 • Logisztikai műszakvezető

  1185 Budapest
  A szerződött és megrendelt szolgáltatások teljesítésének biztosítása a megállapodások szerinti időben és minőségben, repülőgépek, tehergépkocsik kiszolgálása, szállítmányok ki- és berakodásának megszervezése az előírt minőségi és időbeli követelmények megtartása m.
 • Közbeszerzési koordinátor

  Budapest
  Beszerzési és közbeszerzési támogatása, adminisztrációja; Beszerzési és közbeszerzési ajánlatadás teljes folyamatának menedzselése; KEF eljárási cselekmények kezelése, kiegészítő tájékoztatások, hiánypótlások, felvilágosítások, kérelmek elkészítése és megk.
 • Beszerzési – jogi munkatárs

  1091 Budapest, Kálvin tér 7./A
  az Egyetem (köz)beszerzéseivel kapcsolatos szerződések elkészítése; közreműködés a beszerzési eljárások előkészítésében és lefolytatásában; részvétel a beszerzésekkel kapcsolatos megbeszéléseken, egyeztetéseken; kapcsolattartás és együttműködés az.
 • Diszpécser (fuvarszervező)

  1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5.
    Nemzetközi- és belföldi nyerges, konténerszállító szerelvények vezénylése. Gépkocsivezetők követlen irányítása. A vezénylése alatt álló gépjárműflottában felmerülő műszaki problémák elhárításának megszervezése, kap.
 • Raktáros/Targoncás

  Budapest, X. kerület
  Targonca kezelése Áru összekészítése Áruátvétel, árukiadás Raktári rend fenntartása Vevők kiszolgálása Kézi anyagmozgatás
 • Beszerzési adminisztrátor

  Budapest, XI. kerület
  A csempe-szaniter-laminált területen dolgozó menedzserek napi munkájának adminisztratív és szakmai támogatása, a terület működésének biztosítása; megrendelésekkel kapcsolatos teljes körű ügyintézés szakmai és adminisztrációs támogatása; folyamatos kapcsola.
 • Előadó (beszerzési)

  1135 Budapest, Szabolcs u. 37-43.
  a beszerzési szakterület feladat ellátásával kapcsolatos árajánlatok bekérése, felülvizsgálata, szerződéstervezetek előkészítése, megrendelések készítése, közbeszerzési eljárások műszaki dokumentációjának előké.
 • Logisztikai munkatárs

  Budapest, 1222 Nagytétényi út 112.
  Logisztikai Munkatársként feladatodat képezi: vevői rendelések kezelése, ellenőrzése árufeladások, kiszállítások megszervezése és biztosítása szállításokkal kapcsoltban vevői kapcsolattartás EKÁER rögzítés és kezelés .
 • Kategória menedzser

  Budapest, XI. kerület
  A hozzá tartozó termékkategória (csempe, laminált, szaniter) napi szintű beszerzési folyamatainak ellenőrzése Beszállítói szerződések megújításával, éves szerződések megkötésével Megfelelő termékportfólió biztosítása, telephelyeken történő bemutatásának tá.
 • Operatív beszerző

  Budapest, XI. kerület
  Építőanyagok keretszerződések alapján történő beszerzése Kapcsolattartás a raktárral, készlettel kapcsolatos instrukciók kiadása (hiány/sérült termékek blokkolása), Készlet- és ellátási lánc menedzsment Szállítási határidők és mennyiségek nyomon kö.
 • Raktár-üzletvezető

  Budapest, XIV. kerület
  Nagykereskedelmi üzletünkben az értékesítő kollégák és a raktárban dolgozó csapat irányítása, motiválása, munkaszervezése, fejlesztése A beosztott munkatársak szakmai támogatása, munkájuk rendszeres értékelése A raktározási tevékenység megszervezése, irány.
 • Készletgazda/számlázó

  1149 Budapest, Egressy út 23-25.
  beérkező és kimenő áruk átvétele, bizonylatozása, szállítólevelek kiállítása kapcsolódó bizonylatok készítése raktári adminisztráció raktári anyagkészlettel kapcsolatos dokumentációk naprakész vezetése a készletnyilvántartó programban száml.
 • Kárszakértő, kárfelvevő

  Budapest
  A Mercarius Flottakezelő Kft. Kárszakértő munkatársat keres budapesti telephelyeire. A munkakör kiemelt feladatai: a flottához kapcsolódó károk felvétele, kárszámítások készítése, biztosítói elszámolások elvégzése, valamint kapcsolattartás a budapesti és vidéki javító par.